Hirdetés

Aktív témák

• Djuree

félisten

na tegnap 2x is megkaptam a noob idiot go lego kifejezést.

1. type 59-el top tank voltam egyedül, az ellennél egy ferdi volt a top. az ellen ferdije kilőtt 6 tankunkat, én csak 2-őt, meg sebeztem vagy 2800-at, persze a többiek mind egy irányba mentek, a ferdit szemből! betámadták, gondolták sok lúd...hát nem. én egyedül mentem a másik oldalon, tartottam magam 6 másik t6 ellen, nem is lett volna gond ha nem kerülnek be és nem támadnak be egyszerre, mert lepattantak mindig, de így beszoptam, nem tudtam mit tenni, kiszedtem amennyit tudtam. sztem nem én voltam a noob...tény h beszoptam, mentem a kezdőjükre, gondoltam majd jól hátbatámadom őket meg a ferdit, csak arra nem számítottam hogy vagy 6 t6 kempel a kezdőjükön :W

2. megint type 59 de most nem voltam top, ill. de sok másik t8-al együtt. én megint elmentem egyedül az egyik irányba, tartottam 3 tankot, lőttem őket meg ők is engem, erre rohan előre mellettem egy t-34-1 és kilöveti magát. ezután végig szidott h miért nem segítettem, noob type meg ilyeneket. hülye ez. aztán mindenki nyomta neki a dont cry-t :DDD érdekes életben maradtam, nyertünk, sebeztem megintcsak vagy 2800-at...de noob vagyok

Aktív témák

Hirdetés