- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
na tegnap 2x is megkaptam a noob idiot go lego kifejezést.
1. type 59-el top tank voltam egyedül, az ellennél egy ferdi volt a top. az ellen ferdije kilőtt 6 tankunkat, én csak 2-őt, meg sebeztem vagy 2800-at, persze a többiek mind egy irányba mentek, a ferdit szemből! betámadták, gondolták sok lúd...hát nem. én egyedül mentem a másik oldalon, tartottam magam 6 másik t6 ellen, nem is lett volna gond ha nem kerülnek be és nem támadnak be egyszerre, mert lepattantak mindig, de így beszoptam, nem tudtam mit tenni, kiszedtem amennyit tudtam. sztem nem én voltam a noob...tény h beszoptam, mentem a kezdőjükre, gondoltam majd jól hátbatámadom őket meg a ferdit, csak arra nem számítottam hogy vagy 6 t6 kempel a kezdőjükön
2. megint type 59 de most nem voltam top, ill. de sok másik t8-al együtt. én megint elmentem egyedül az egyik irányba, tartottam 3 tankot, lőttem őket meg ők is engem, erre rohan előre mellettem egy t-34-1 és kilöveti magát. ezután végig szidott h miért nem segítettem, noob type meg ilyeneket. hülye ez. aztán mindenki nyomta neki a dont cry-t
érdekes életben maradtam, nyertünk, sebeztem megintcsak vagy 2800-at...de noob vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ASUS routerek
- Nintendo Switch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest