Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Plasticbomb #44882 üzenetére

Csupán rájöttem, hogy kis hazánk játékosállományának néhány (inkább sok) egyede olyan kérdéseket tud feltenni 8-10-15ezer csata után, amit a 480 csatás cimborám is tud, pedig neki még a WASD gombok is újdonságok voltak. Ez nem összeroppanás, ez döbbenet. Döbbenten tapasztalom, hogy mennyire gyenge játékosok nézik a videókat és felismerés is egyben, hiszen felismertem a saját butaságomat, mert én naiv azt gondoltam, hogy tudok segíteni a közösségen, pedig dehogy tudok, így teljesen feleslegesen csesztem el rengeteg időt a semmire, ami viszont bosszant. Ezt nem kell magadra venni, mert nem veled van bajom, nem te kérdezel hülyeségeket, de ha látnád a kérdéseket, szerintem nem tudnád eldönteni, hogy sírj vagy röhögj rajtuk. Én semmi mást nem akarok, csak játszani szépen, anélkül, hogy ott villogna millió ablak a töménytelen hülye kérdéssel. Tudom elcsesztem, mert a saját nevemmel csináltam a videókat, de innen már nincs visszaút, csak a kemény módszerrel, lehet csak magyarok lesznek az ignore listámon, de nem baj, eddig is voltak szép számmal. Ha nem zavart volna rengeteg ember ingame, nem reagáltam volna így, de sokan sajnos nem értik meg, hogy én a játékba nem chatelni, hanem játszani járok.

Szóval összegezve, hogy mi nem lesz ezután:
    - nem lesz videó
    - nem lesz ingame tanácsadó iroda
    - nem lesz rengeteg replay

Ami lesz:
    - néha 1-2 jobb replay
    - néha 1-2 tankról vélemény
    - néha 1-2 hozzászólásra reagálás

Többet ne várjatok, mert ennyire vagyok képes/hajlandó.

Aktív témák