- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Plasticbomb #44882 üzenetére
Csupán rájöttem, hogy kis hazánk játékosállományának néhány (inkább sok) egyede olyan kérdéseket tud feltenni 8-10-15ezer csata után, amit a 480 csatás cimborám is tud, pedig neki még a WASD gombok is újdonságok voltak. Ez nem összeroppanás, ez döbbenet. Döbbenten tapasztalom, hogy mennyire gyenge játékosok nézik a videókat és felismerés is egyben, hiszen felismertem a saját butaságomat, mert én naiv azt gondoltam, hogy tudok segíteni a közösségen, pedig dehogy tudok, így teljesen feleslegesen csesztem el rengeteg időt a semmire, ami viszont bosszant. Ezt nem kell magadra venni, mert nem veled van bajom, nem te kérdezel hülyeségeket, de ha látnád a kérdéseket, szerintem nem tudnád eldönteni, hogy sírj vagy röhögj rajtuk. Én semmi mást nem akarok, csak játszani szépen, anélkül, hogy ott villogna millió ablak a töménytelen hülye kérdéssel. Tudom elcsesztem, mert a saját nevemmel csináltam a videókat, de innen már nincs visszaút, csak a kemény módszerrel, lehet csak magyarok lesznek az ignore listámon, de nem baj, eddig is voltak szép számmal. Ha nem zavart volna rengeteg ember ingame, nem reagáltam volna így, de sokan sajnos nem értik meg, hogy én a játékba nem chatelni, hanem játszani járok.
Szóval összegezve, hogy mi nem lesz ezután:
- nem lesz videó
- nem lesz ingame tanácsadó iroda
- nem lesz rengeteg replayAmi lesz:
- néha 1-2 jobb replay
- néha 1-2 tankról vélemény
- néha 1-2 hozzászólásra reagálásTöbbet ne várjatok, mert ennyire vagyok képes/hajlandó.
Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest