- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sanya67
tag
válasz
diegho #45695 üzenetére
Értem. Vegyél belőle téli szalámit.
Nekem spec 4-5 csatára van esélyem egy este, vasárnap kora reggel és elszórtan napközben még 10-15 csatára, jobb esetben.
Nem sajnálom senkitől a ráfordított időt, pénzt, energiát. Tényleg nem!
A kiemelkedő játékosokat (téged is), megsüvegelem.
A tehetségtelen, béna f@szkalapok engem is fel tudnak húzni, de nem szeretnék többet belegondolni a játékba mint amire való: kikapcsolódásra! -
sith7
félisten
válasz
[HUN]-Kisa #45696 üzenetére
Grat , én is imádom ezt a tankot
-
diegho
nagyúr
válasz
sanya67 #45689 üzenetére
Pl az ESL-t ennyire érdemes komolyan venni:
minden héten 450euró + havi 1000euró, ez ugyebár 2800 euró/hó, ennyit tud nyerni a legjobb csapat, ez oszlik annyi felé, amennyien vannak. Ideális esetben ez 400 euró/fő/hó, ez bizony jóval több, mint az itthoni minimálbér és ehhez csak játszani kell, mellette lehet dolgozni nyugodtan. -
nyunyu
félisten
Minimapon csak azok a sajat tankok latszanak, amik radioja eleg eros ahhoz, hogy a sajat radio hatotavjaval erintkezzen?
Elobb nem ertettem, miert nem talalom a Hellcatunkat a terkepen, mikozben volt par tank a palya tuloldalan, amik meg latszodtak.
Aztan megtalaltam kb. feltavnal, de kiderult, hogy nem volt fullos, valoszinuleg az alap radio lehetett rajta, ami csak 315m-re visz el.
Stugomnak meg eleve nem tul acelos a radio kinalata, top radio is csak 415m. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
diegho #45687 üzenetére
Nem fogom belinkelni mert nem szeretné, én is írtam neki, hogy menjen esl-re de nem akar, mindenesetre nem muszáj elhinni, de van ilyen, ha őt nem ismerném akkor is ezt mondanám, hogy van ilyen, az meg hogy arányaiban mennyi van, abban igazad lehet, dehát ez egyáltalán nem baj, ez csak egy játék és mindig az átlag határozza meg a fő irányvonalat,az a többség annak az igényei az elsődlegesek, de hát ez már nagyon régóta így megy minden játékban, (lásd Cod, Bf3, nem az eSport a célpont, hanem a casual, átlagplayerek).
-
törölt tag
-
sanya67
tag
Atyaég!
Kész "nemzethalál", hogy nincs X számú top magyar játékos.
Tragédia ahogy játszom, kész fostalicska a statom, de azért egy svájci multinál elvezényeltem közel 1.000 embert évekig, magas színvonalon.
Persze, persze, komolyan kell venni a játékot de használjuk már "funkcionálisan": játsszunk! -
Pukkancs
aktív tag
Ha nem akarsz a saját anyanyelveden oltásokat kapni, néha célszerű beírni a meccs elején, hogy siema azt kevésbé fognak basztatni, mert ha megtudják az ilyen barmok, hogy a másik is magyar kétszeres lendülettel esnek neki.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #45682 üzenetére
Azt látni kell, hogy a lengyeleknél marha népszerű ez a játék. Nálunk nem annyira.
Ehhez hozzá veszed, hogy többen vannak 4x. Máris le lehet vonni a következtetést.
Amúgy a lengyel átlag hülye pont annyira iq fájter mint más nemzet átlag hülyéje.Megy a nagy siemkázás. Bemész scoutolni és arra nem képesek, hogy ingyen sebzés végett mögéd álljanak 100-150 méterre. Mennek leming vonatozni vagy a map egyik sarkában kempelnek.
Amikor mi védünk megy a rush ezerrel. Mikor nekünk kéne támadni meg full kempelnek.Szóval nem kell elesni ezektől. Eu szerveren a németek után a lengyelek-csehek-szlovákok vannak a legtöbben. 10-ből 8 csata az előbb emlitett módon történik.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
diegho #45682 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, nem mondom, hogy nem, mivel én sem ismerek minden magyar játékost szerencsére, de egyet konkrétan tudok aki olyan mutatókkal rendelkezik akire pl még te is azt mondanád hogy ez igen, hogy csinálja. Na konkrétan ő tesz magasról az ESL-re, klánokra meg a fórumozásra is. Ez persze édeskevés, de én ebből indultam, ki, hogy simán lehetnek még ilyenek, nem mindenki szeret ezzel dicsekedni, de a pakliban az is benne van hogy ő egyedül képviseli Magyarország elit alakulatát ami sajnálatos, de egyáltalán nem szomorú.
-
válasz
Napfénysüti #45683 üzenetére
teljesen egyet értek veled. Sokan túl komolyan veszik ezt a JÁTÉKOT.
-
diegho
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #45679 üzenetére
Egyetlen magyar játékos sincs top8 esl csapatban, ez bőven elég ahhoz, hogy eldöntsem mennyire top valaki. Szerinted, ha lenne itthon 10 elit játékos, nem keresték volna agyon magukat esl-en? Szakesz megmondta, nem tudott összeszedni 1 év alatt 5 olyan magyart, akik tier8 tankban esl top szinten tudnak játszani. Ez 5 azaz öt ember lenne. Ennyi nincs itthon. Lehet röhögcsélni, de ez a szomorú valóság. Tény, hogy nem ismerek minden magyart, nem is akarok, de hidd el, hogy nincs meg az 5 sem itthon.
-
törölt tag
Egy lestrapált ELC-vel vettem egy fagyos fürdőt, erre utánam ugrott egy Stug...
-
jahrn
senior tag
válasz
munnergep #45672 üzenetére
Nem rossz az a T-43, csak valahogy olyan... szurke. Igazan semmiben sem jo (ellentetben a T20-al), mondjuk ez a legtobb tier 7 medre igaz. Jah meg imad kigyulladni, ez az elso nem hvy orosz tankom ahol a removed speed govenor helyett be kellett tennem poroltot.
Amivel nekem problemam van mostanaban az a T21. Probalom olyan scout+E8 keverekkent hasznalni, de nem tesz jot neki h durvabb az MM-je. Scoutnak nem igazan mozgekony es emelle meg nagy is. Olyan kepzavaros tank...
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
diegho #45677 üzenetére
Pedig a lengyel népesség közel 40 millió, a magyar közel 10, arányaiban is jóval többen kell hogy játszanak, mellesleg ezek között a hogyishívják, jah magyarok között is vannak elit játékosok, akik tényleg azok, ezen a fórumon egy sincs ilyen, igen, egy sem, és ők pont szarnak is a fórumozásra valszeg nem is ismered őket, nyilván nem is ismerhetsz minden magyar játékost, mert az bizarr lenne, ahogy minden lengyelt sem.
Erről jut eszembe minap pont egy lengyel szakasz hozta le a meccset de úgy, hogy csak néztem, 2 Unicás t-54 anyázott is rendesen, gondolom nem ehhez voltak szokva, gold ammo noobozták szerencsétlen lengyel Batchateket. Sajnos a az Unicasokkal voltam, ez többnyire jót szokott jelenteni, most a lenygelek megszopattak minket
-
munnergep
senior tag
válasz
diegho #45677 üzenetére
Átlagban többen játszák, de ha a top játékosok számában igazad van, márpedig miért ne lenne, akkor ez elég szomorú ránk nézve. De azt hidd el, hogy itt sem hülyébbek a játékosok, max. szerintem ott jobban tömörülnek csapatba, mivel nagyobb az összetartás össznemzetileg. Ez nálunk hiányzik.
-
myckey
veterán
há má megint ezek a geci magyarok
ejj!
há mé tartsa őket ajóisten
há bezzeg a kűfődiek.....az anyám szetnségességit már -
babferi
tag
Egy kis "erdekesseg" . Egy tobb mint 30 perces video , hogyan harcolnak/harcoltak a sziriai felkelok a hadsereg pancelosai ellen. Csak az nezze meg akit nem zavarnak a haborus felvetelek . Youtube video szoval nagyon brutal jelenetek nincsenek benne :
-
munnergep
senior tag
Káromkodásról meg anyázásról annyit, hogy ha engem valamelyik kilök az ellen elé, vagy lövés közben állandóan hozzám dörgölőzik, vagy egyéb okból elrontja a szórakozásom és elsőre nem ért a szóból, ez által le kell vezetnem mások hülyeségeit, akkor nem a saját billentyűzetembe fogok belevágni, hanem gyorsan anyázok egyet. Nem angolul, mert a legszebb és legkifejezőbb nyelv, az még mindig a magyar. Mivel nem érdekel, hogy érti-e vagy sem, de kiírtam magamból, abban a pillanatban lenyugodtam és mindenki boldog.
Magamnak ugyanis a saját lelki békém számít, nem mások véleménye.Más: kipróbáltam az orosz med ágat, t-34-85-el csak nyerni lehet, minden csatát meg lehet vele fordítani, megvettem a t-43-at, de ez egy visszalépés. Megpróbálom vele valahogy kigrindelni a t-44-et. Kérdésem: megéri, mert az már egy jó tier8-as med, vagy csak a t-54 lesz játszható?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
#35692544 #45612 üzenetére
Köszi, ez sokat segített. És köszönöm másnak is, aki írt - a formulát magát megtaláltam én is, csak nem tudtam rendesen értelmezni minden pontját. A képen minden tiszta. Köszi szépen!
Ezt a fajta kiírást melyik oldalon találom? (planetwot-t meg noobmetert szoktam nézni)
-
Zeratul
addikt
válasz
Zizifull #45547 üzenetére
Ha megpingelte nem illik bántani a célpontot majd csak a gránát becsapódás után, mert az arty lassan tölt, lassan céloz és kevés a lőszere, ha rátámadsz a célpontjára és az elmozdul akkor joggal érezheti hogy szopatják, a csapattársai, az önbíráskodással viszont nem értek egyet.
-
forras2
őstag
válasz
diegho #45619 üzenetére
Már rég történt az eset... itt is beszámoltam róla....
KV1s-el mentem. 100 hp alatti játékosra nem szoktam rá lőni, ha van mellettem olyan ember, aki ki tudja lőni.
1k a lőszer, akkor még nagyon gyatrán jött a kredit, így nem lövöldöztem fölöslegesen.
Én megyek a KV1s-el meg jött vele 1 PzIV meg 1 Sherman, szakaszban voltak mind a ketten magyarok.
Szembe velünk jött 1 PzIV. Akkor még a régi, jó, normális PzIV volt. Bele lőttem egyet, maradt 54 HP-ja.
Mondom ráhagyom a 2 srácra, majd azok kiszedik. A PzIV mind a 2 srácba bele lőtt egyet-egyet.
Nahm, jó, nem szórakozok tovább, kiszedtem. Ez után elkezdenek osztani, hogy én milyen noob paraszt inkubátor szökevény vagyok, miért nem szedtem ki előbb, nem sebezte volna meg őket.
Erre írom vissza nekik, hogy összesen majdnem 900 HP-val voltatok 1 54 HP-s PzIV-re, és nem tudtátok kiszedni, úgy hogy nem kéne dumálni. Nahm erre mind a ketten elkezdtek lökődni, meg lődözni engem.
Elkapott az ideg, 1-1 lövéssel kiszedtem mind a kettőt. Után egész csata alatt osztottak engem.
Míg odáig jukadt ki a dolog, hogy elkérték a címemet, és majd Ők ketten eljönnek és megvernek engem.
Leírtam nekik a nevem, a címem, meg kérdeztem tőlük, hogy esetleg személyi igazolvány számot adjak?
Az óta is várom őket, de még mindig nem jöttek -
mikron
tag
Top 200
nem az a lényeg, amíg egy Churchill I elől menekül egy IS-t addig nem kell messzire menni
-
Pete55555
addikt
válasz
diegho #45647 üzenetére
Egyszer anyáztam már én is, mikor Panth 2-vel voltam, az ellenfél 2 artyja meg egyfolytában engem lőtt, mintha könnyebb célpontjuk nem lett volna... Már a csata elején mellémcsapódott 2 blindshot, aztán még vagy 5-6 lövés körülöttem csapódott be, ilyen 40-50 mp-es időközökkel. És nem nyílt terepen álltam mint a barom, hanem mentem befele a városba lakeville-en, a lövések fele már bent csapódott mellém.
Na, akkor nagyon ideges voltam.
(#45656) Mottie Tudom, de sajnos felb*szom magam az ilyenen. Am azért is volt érdekes, mert mikor artysafe helyen voltam, mégis inkább engem próbáltak lőni, 4-5 méterre lőttek mellém, hiába nem tudtak eltalálni, aztán persze akartam valamit csinálni a csatában, kijöttem, szétkaptak...Ez viszont egy jó kör. Tennék fel replayt is, de úgyse nézi meg senki
Victory!
Battle: Mountain Pass 2013. március 18. 16:23:32
Vehicle: Jagdpanther II
Experience received: 1 754 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 31 3893500 sebzés - 20800 kreditet kerestem vele, ritka az ilyen nálam
-
törölt tag
válasz
L-e-f-i-e #45648 üzenetére
sajnos nem beszélek angolul anyáznék én úgy is
főleg amikor 4-5db hatos hetes artyt betesz én meg legalul virítok a 8-as tankommaldiegho: mihez képest, sokkal kevesebben is játszunk, és szerintem a siemkák között lényegesen több a rossz játékos
pl: a németeknél 82,5 millióan élnek nálunk csak 10 -
forras2
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
jano_77 #45639 üzenetére
mennyi lenne a tényleges ár? ki van fejlesztve a Tiger II, anno még célom is volt vele, de most kicsit összezavart ez az akciózás...vettem sok-sok felszerelést, de nem akarok lemaradni a hőnáhított vasról!
Köszönöm a felvilágosítást!
közben meglett.. 30%-os akció a Tiger II-re!
mesés, csak közben elvertem a rávalót...nem az én napom!
-
Dryman
őstag
válasz
Tiszteletes #45638 üzenetére
lájk!
Ezt már én is kérdeztem anno!
Bizony-bizony nagyon jó lenne egy ilyen szeparáció, de erre ott van a klán...volt a válasz! -
Tiszteletes
aktív tag
Kérdezném a nálam kicsit rutinosabb függő öreg rókáktól, hogy: nincs-e esetleg kilátásban egy olyan matchmaking formula beépítése a játékba, amely "diszkriminál". Esetleg nemzetre, korhatárra vagy valamilyen mért minőségi mutatóra, hogy a balfaszok együtt balfaszkodhassanak a pro-l pedig ezen bénák hentelésének elvesztése mellett letudhassák az ebből eredő plusz feszültésget? Hmm?
Ez annyira ördögtől való igény volna? 150-180e játékosból azért csak nem lenne olyan nehéz összeválogatni egy-egy 15v15-ös csatákat.
Mert jómagam is alapláma vagyok de a vérpistikék irdatlanul fel tudják tornázni a vérnyomásomat. Nem utolsó sorba meg van ebben a szutymák játékban voice csak senki nem használja?
-
Dryman
őstag
A Tiger II ára csak most ennyi? ez most eksönös ár?
-
-
FórumÓzo
csendes tag
Nekem személyes kedvencem a 600 eff alatti emberke, aki mikor csak 1000 eff fölöttiek vannak vele egy csapatban, beírja még a számlálás alatt, hogy: "Another noob team"
Most ennek vagy nincs xvm fent, és mivel a csaták több mint hatvan százalékát bukja, ezért az esélytelenek nyugalmával indul, vagy neki másképp jelez az xvm valamit. No comment. -
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Dobi 562 #45591 üzenetére
Dobi engem ne hozz fel peldanak, mert en Mazohista vagyok!
Mar paran jatek kozben is megjegyeztek
. Jut eszemben az Aladaromon lassan meglesz a 4. skill is 100% ra full premium hasznalat nelkul
. Lesz itt orom es bodosaaaag
. Ha van erdeklodes majd megosztom veletek a kiosztast
-
forras2
őstag
Én nagyon szeretem a Tiger B-t. Maga a tank kinézete is tetszik, meg úgy alapjába véve is jó. Azt a játékot igényli mint a sima tigris. Nekem is még csak a 88-as löveg van rajta (De már csak 7k xp a nagy löveg), tigrisről a nagy motor meg a rádió. Bár én még kicsit lassúnak érzem a fordulását, még hiányzik róla a lánctalp. Nagyon szeretem, bár az is tény, nem vagyok vele olyan sikeres mint a sima tigrissel. Kicsit nagyobb a tank mint a sima tigris, így az én megszokott taktikám nem megy vele. Az volt durva, amikor szemből a Maus meg az E100 pattant rólam
-
gy-daniel
tag
Ez azért van, mert ők hamar elhullanak, aztán túl sok idejük marad a többieket bámulni. Az xvm nálam részben emiatt van fent, mert meguntam, h csak csata után tudtam megnézni, h kik szólogatnak be. Nagyon ritka az olyan eset, amikor átlagos, vagy annál jobb oltja a többieket.
-
Moleman
addikt
válasz
#35692544 #45624 üzenetére
Én ezeknek már nagyon tudok örülni, egész hétvégén 1 és 400 közötti emberekkel voltam egy csapatba zárva... Kb 55%-os WR-t sikerült összehozni, 10%-ot konkrétan ezek miatt buktam, mert:
- egyesével mentek ki a sortűz elé,
- megnézték a tó fenekét,
- egymást lőtték ki,
- heavy-vel nekiálltak egy ház/kő körül fogócskázni egy light-tal, foglalás helyett...
Pedig nem alacsony szintű meccsek voltak, hanem 6-8.
Ezek után felüdülés bárki 800 eff fölött, az legalább nyomokban tud játszani... -
Nemtom miért figyeltek a csetre. Én kb 1,5 éve nem is olvasom és nem is írok rá. Max a funkcióbillentyűket használom segítség kérésre, vagy hogy informáljam a csapatot valamiről. De ez is kb szökő évente egyszer van. Amióta nem CW-zek, nem platoonozok, nem századozok tök fölösleges a cset olvasása. Igaz ezekhez meg ott volt a TS3.
-
Moleman
addikt
válasz
diegho #45619 üzenetére
Pedig stat alapján nem is annyira szar a srác. Engem tegnap egy 194 effes T1 böködött folyamatosan, mikor céloztam volna, aztán kitolt két ellenség elé... Inkább azokat kéne kivégezni - a való életben.
A szájkaratehuszárok nem sok vizet zavarnak, amíg nem akadályoznak a játékban, legalább több sebzési lehetőséget hagynak nekem. -
-
zsloti
senior tag
"Be lehet állítani valahol hogy ne az alap könyvtárba mentse a replay-eket a játék?
Más nem tudom megnézni a visszajátszásokat mert ha rákattintok kétszer akkor csak a kezdőképernyőig inditja el a játékot ahol a hírek is ki vannak írva
Valami ötlet?"Erre valaki?
Köszi
zs -
diegho
nagyúr
Ezt ajánlom a figyelmetekbe:
peti11 (14:53:43) van valami gond MAGYAR??????
diegho (14:54:06) az, hogy szégyenlem magam helyettetek is
diegho (14:54:16) hihetetlen mennyire semmitérő játékosok vagytok
diegho (14:54:21) csak ugatni tudtok
diegho (14:54:24) de játszani nem
peti11 (14:54:28) Latom kell szolnom az admin baratomnak hogy banoljon teged 3-honapra oke
diegho (14:54:39) oké szólj neki nyugodtanUgattak, hogy noob vagyok tier8 csata 3 fős platton IS-3, T34, ISU, összesen 2k sebzéssel végeztek én 2600-al, ami elég szar tőlem, de ez van, mégis én voltam a noob, meg a JT8.8 aki szintén 3k körül sebzett. Az egyik egy 34ezer csatás 11millió sebzéses profi volt...
-
vJokka
aktív tag
-
p.j.
csendes tag
Mit jelent a három különböző effi? És miért van 3 amikor idáig 2 volt... És az "Average tier" miért 6,02 amikor t6 és t3 járgányokkal voltam?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Szevasztok!
Egy hozzáértő illető segítene megfejteni, hogy win6 miből számolódik? Nagymértékű stat javításba szeretnék kezdeni (most 1.692) jó lenne elérni az 1.900-at. Mitől nő a legjobban?
-
munnergep
senior tag
Tegnap vagy 30 arty nélküli meccs, kb. 85% wr.
Ma 10 arty party, 10 bukta.
Szeretem az artyt.
(- NO TANK CAN KILL ME.
- But i am no tank...
- ARGH) -
nyunyu
félisten
Asszem megdontottem a sajat dmg csucsomat JP2-vel.
Vegen mar nem volt kedvem belemenni semmi csihipuhiba, mert fogytan volt a tamadoido, meg loszerem se nagyon maradt.
Szerencsere a 2 ellenfel sem allt a helyzet magaslatan, nem mertek elobujni, hogy reseteljenek, igy az ido lejarta elott 5 masodperccel foglaltunk.Azt mondjuk nem ertem, hogyan sikerult a tobbi tankunknak osszesen 13441-6718=6723 sebzest kiosztani 10 perc alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest