- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
diegho #44880 üzenetére
Kb. 1500 2000 hozzászólás született azóta, hogy nem olvastam a fő topikot, így én pl arról is lemaradtam, hogy felraktad az első videót, mert amikor még olvastam, csak szó volt róla, hogy majd raksz fel, csak még akkor találtad ki, mivel tudod megcsinálni jól.
Valahol a te hibád is, hogy nem tisztáztad, hogy a segítség csak a videókra szól, valahol meg az embereké, akik a "tudásra szomjaznak". Örülj neki, népszerű vagy. Én a klánunkban mindenkinek dicsérem nyakra főre a te példádat alapul véve az Unicás srácokat, mert azt vettem észre, hogy jól tolod, de nem vagy elszállva. Majd jön egy olyan roham, hogy mindenkinek kérdése van, és te összeroppansz az idegrohamtól. Ezt meg kell tanulni kezelni, ebbe sok sztárocska roppant bele és tűnt el a süllyesztőben. Senkivel sem vele született képesség, mindenki másképp reagál erre.On, mindenkinek:
Most vettem meg dél körül az IS-7et. Végre. Tanácsok, hogy használjam, mit tud? Milyen az oldala, az eleje? Eddig 3 csatám volt vele, az elsőben JpzE100 Maus Meg Aszem Jagdtiger jött velem szembe. Valahogy nem hozta azt, amit vártam, hogy majd mindenkit tudok rendesen ütni, ahogy ők engem. A rá következő két körben viszont már volt valami...Csak még nem tudom mit bír. Töltöttem le egy 10 replayt, még csak egyet néztem meg, amiben a gyerek 7000 damage felett lőtt, de ott nem is nagyon lőtték, valamint ott nagyon úgy tűnt, hogy bírja az oldala a lövést rendesen.. Valamint a damagem sem volt vele hű de valami. Mi az S-70 használati utasítása?
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest