- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
psycroptic
őstag
Mit szoktál kezdeni a lemmingcsapattal ha top heavyben ülsz? Mész velük egy gyors rush reményében vagy inkább mész a másik irányba védeni, hátha a többiek képesek megoldani a helyzetet vagy keresel egy alternatív megoldást, hogy legalább neked jó legyen?
Én szinte mindíg odamegyek ahol a legkevesebben vannak a mieinktől vagy senki és védeni próbálok. Ami csak addig életképes, míg az ellen rá nem jön, hogy egyedül vagyok és hiába vagyok jól védett helyen a túlerő miatt sokat nem számít. Próbálkoztam már azzal is, hogy megyek a lemmingekkel de félúton nem tudom mi történik velük de már csak egyedül vagyok. És hiába kérem őket, hogy jöjjenek nem jönnek. Megvárják míg megdöglök és azután egyesével lövetik le magukat. Ezek közül még egyik sem vált be igazán.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest