- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Eddig nem szóltam hozzá az elmés lőszer témához, de ez egy hatalmas vicc amit itt leműveltek.
Legalább annyira nevetségesek azok akik itt osztják az észt, hogy ez mekkora csalás, mint akik amiatt nyavajognak, hogy köcsög WG kicseszett velük.
Tudjátok mikor cseszett volna ki veletek? Ha kibaszásból a lőszert régi ár feléért tudtátok volna majd eladni. Így igazából csak az bukott aki nagyot akart nyerni és emiatt eladta féláron a tankjait.
Nem akartak kicseszni az emberekkel, megtehették volna hogy féláron lehet csak eladni a most vásárolt lőszereket de sztem emiatt sokan abbahagyták volna a játékot és ez nekik nem jó.Nekem volt 5 millám pluszba azon vettem lőszert, ha bejön bejön, ha nem nem. Nagyon kis esélyt adtam rá, hogy egy ilyen publicitást kapott trükköt hagynak kihasználni.
De az valahol tök természetes, hogy ha ők barmok és előre kijelentik, hogy mi fog változtni a következő patchben és azzal lehet nyerészkedni akkor a többség meg is próbálja kihasználni.Na meg ugye ott volt, hogy a legtöbb ilyen játékban az oroszok a legnagyobb hackerek, legyetek nyugodtak benne, hogy ott ebből rengetegen rengetek pénzt csináltak de utólag ezzel nem lehet már mit csinálni.
Mellesleg miért kellene megbüntetni ezért bárkit? Le volt írva, hogy te nem vásárolhatsz be bármiből amiből kedved tartja és adjad el patch után? Ugye hogy nem...
Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest