Aktív témák

• Tenken

őstag

válasz vhw #43075 üzenetére

De ha képesek patch nélkül egyik napról a másikra kényük kedvük szerint nerfelni egyik másik gépet szólás nélkül, akkor ezt minek harangozták így jó előre be? Pláne, hogy másik szerveren meg nem tettek semmit ugyanez ellen. Nem irigylem érte a ruszkikat, és nem leszek oda a kieső haszon miatt sem, mert semmit nem adtam el miatta. Viszont ez a hozzáállás ehhez az egészhez nevetséges. Akinek nem volt elég X mennyiségű kredit annak 1,5X sem lesz az. Ugyanígy aki már egy óriási X-et kifarmolt, annak meg olyan mindegy, hogy ha 1,5X lesz belőle.

Szerintem te nem érted mi történt itt egyébként, meg úgy általában akik nem értik meg a méltatlankodókat:

-Leírták, hogy emelik a lőszer árát-> Ez feltűnik pár gondolkodó embernek -> Terjed a hír, fogy a skuló.-> Hopp kijön egy patch egyik szerveren és láss csodát működik a dolog!-> Még jobban terjed a hír, még jobban fogy a skuló-> Hopp, egy nappal a következő szerver update-je előtt bejelentik, hogy ez csalásnak minősül és aki beleinvesztált, az csak áron adhatja vissza őket. Igazából még "örüljünk" is, hogy vissza kapjuk és nem veszik el fele, vagy ne adj isten nem csökkentik az árát, további szopatás céljából.-> Most pedig ez van: WTF?!

Jönnek itt azzal, hogy igazából itt minden az övék, meg azt csinálnak amit akarnak. Ez oké, én értem, de akkor MI A FÉSZKES TURÓNAK ÍRNAK LE EGY ILYET? MIÉRT NEM CSINÁLJÁK A JÓL BEVÁLT SZÓLÁS NÉLKÜLI NERFELÉSES MÓDON? Én nem hiszem el, hogy annyi aktív ilyen lőszert használó játékos lenne, hogy ez nagyobb felháborodást vagy visszhangot váltott volna ki, mint ez..

Aktív témák

Hirdetés