Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz diegho #41094 üzenetére

En sziklas,sivatagos meg felig mocsaras helyeken gondoltam hogy segiteni fog, es hegyremenet.Nos, lehet hogy nem igy van akkor.
    Annyit eszrevettem, hogy a T-34/85-tol elvettem a cluch brakinget, az off road miatt, es most sokkal szarabbul fordul :W
    A KV3-on viszont mindenkinek repair volt...annyira nem imadom amugy sem azt a tankot, de a repairral szornyu volt jatszani, lassu volt, szarul fordult, nem lehetett vele manoverezni rendesen.
    Aztan a tp felment ugy 150-re kb a legenysegnel, es betettem mindenkinek a BIA-t, resettel.
    Most meg van neki olyan 20%os cluch brake is ha jol emlekszem, mindenesetre, azonnal megtaltosodott a tank, mihelyt lecsereltem rajta a repairt.

Skillek : nos, akkor lehet megint reset lesz, amint lesz ra akcio, most nem akarok egy rakas penzt elcseszni.
    BIA : tehat akkor mindenkepp ajanlod hogy az is legyen.

Video : szerintem picitt tavolabbrol magyaraztal az utolso videon, mert az IS-3-as videon ugy hallani, mintha mellettunk allnal, ennel viszont mintha 10 meterre allnal.Sajnos nagyon halk, alig lehet hallani :O

Aktív témák