- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
No annyit módosítok majd, hogy még többet fogok beszélni az adott helyzetről, hogy miért azt csinálom, amit és olyan köröket rakok fel csak, ahol én döntöttem el a csatákat.
IS-3 replay-hez annyit, hogy nem a BIA a legfontosabb, azért van első helyen, mert amikor újraosztottam a skilleket az került előre. A legfontosabb ahogy mondom a videóban is a repair első körben, aztán ha 2. skill eléri azt a szintet, hogy kreditért ledobva 100% tud lenni az első, akkor 6. érzék és biztonságos elhelyezés vagy mi a fene a magyar neve, ami kell rá. Aki kérte, hogy magyarul legyen a játék, azt el kell keserítenem, nem lesz magyarul. 1-2 magyar kifejezést megtanulok majd használni idővel, de igazából szerintem ezeket a dolgokat mindenki tudja angolul is, vagy legalábbis tudnia kellene tier8-on már.
Valaki tudja mi a feltétele annak, hogy 15 percnél hosszabb videót tegyek fel youtube-ra? T-54-ről kb három és fél hónapon át tudnék beszélni...
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS upgrade garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest