- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Djuree #40191 üzenetére
Először is nagyon mások az általad felsorolt példák a többre mert azok valós pluszt adnak az ÉLETBEN míg ebben játékban semmivel nem kapsz több élvezetet ha eljutsz a csúcsra.
Van, illetve kihúztam több tízes tankot is de nem igazán megyek velük.
Maus még a CW miatt lett kifejlesztve és állt a garázsba másfél évet mire megszabadultam tőle, E-100 kíváncsiságból lett megvéve de még a nagyágyút sem fejlesztettem ki rá olyan hamar adtam el. Bat még T9-esként lett meg ott és akkor még jó volt vele játszani azóta a játékosállomány színvonala csak lefelé ment, szerintem egy éve nem mentem vele egy kört sem a két skilles legénysége is a 13 90-ben van már.
IS-4 szintén kilencesként lett meg és akkoriban mentem vele amikor egy szinttel feljebb került szintén nagyon ritka, hogy előveszem az IS-7-et meg kizárólag a duplázásokkal fejlesztettem ki tán egy hónapja, hogy kész lett de eszembe nem jut megvenni a 8 meg már transzformálódott is105-ös goldammo-ra.
Ha megnézed nem igazán emelkedik a tank átlagom a 6,75-ről mert egyszerűen nem látom értelmét a nagyobb tier-nek random csatákra. főként, hogy én alapból nem nagyon szeretek egyedül top tank lenni, sokkal jobban érzem magam a középmezőnyből játszani.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest