Aktív témák

• virkir

veterán

válasz Djuree #40191 üzenetére

Először is nagyon mások az általad felsorolt példák a többre mert azok valós pluszt adnak az ÉLETBEN míg ebben játékban semmivel nem kapsz több élvezetet ha eljutsz a csúcsra.
    Van, illetve kihúztam több tízes tankot is de nem igazán megyek velük.
    Maus még a CW miatt lett kifejlesztve és állt a garázsba másfél évet mire megszabadultam tőle, E-100 kíváncsiságból lett megvéve de még a nagyágyút sem fejlesztettem ki rá olyan hamar adtam el. Bat még T9-esként lett meg ott és akkor még jó volt vele játszani azóta a játékosállomány színvonala csak lefelé ment, szerintem egy éve nem mentem vele egy kört sem a két skilles legénysége is a 13 90-ben van már.
    IS-4 szintén kilencesként lett meg és akkoriban mentem vele amikor egy szinttel feljebb került szintén nagyon ritka, hogy előveszem az IS-7-et meg kizárólag a duplázásokkal fejlesztettem ki tán egy hónapja, hogy kész lett de eszembe nem jut megvenni a 8 meg már transzformálódott is105-ös goldammo-ra.
    Ha megnézed nem igazán emelkedik a tank átlagom a 6,75-ről mert egyszerűen nem látom értelmét a nagyobb tier-nek random csatákra. főként, hogy én alapból nem nagyon szeretek egyedül top tank lenni, sokkal jobban érzem magam a középmezőnyből játszani.

Aktív témák

Hirdetés