Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Először is nagyon mások az általad felsorolt példák a többre mert azok valós pluszt adnak az ÉLETBEN míg ebben játékban semmivel nem kapsz több élvezetet ha eljutsz a csúcsra.
Van, illetve kihúztam több tízes tankot is de nem igazán megyek velük.
Maus még a CW miatt lett kifejlesztve és állt a garázsba másfél évet mire megszabadultam tőle, E-100 kíváncsiságból lett megvéve de még a nagyágyút sem fejlesztettem ki rá olyan hamar adtam el. Bat még T9-esként lett meg ott és akkor még jó volt vele játszani azóta a játékosállomány színvonala csak lefelé ment, szerintem egy éve nem mentem vele egy kört sem a két skilles legénysége is a 13 90-ben van már.
IS-4 szintén kilencesként lett meg és akkoriban mentem vele amikor egy szinttel feljebb került szintén nagyon ritka, hogy előveszem az IS-7-et meg kizárólag a duplázásokkal fejlesztettem ki tán egy hónapja, hogy kész lett de eszembe nem jut megvenni a 8 meg már transzformálódott is105-ös goldammo-ra.
Ha megnézed nem igazán emelkedik a tank átlagom a 6,75-ről mert egyszerűen nem látom értelmét a nagyobb tier-nek random csatákra. főként, hogy én alapból nem nagyon szeretek egyedül top tank lenni, sokkal jobban érzem magam a középmezőnyből játszani.
Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő