- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Kijavítalak. A mostani 7-8 (nem tudom potnosan) megy fel T10-be. Szal a mostani 8asok 10esek lesznek. Hogy ez mennyiben változtatja meg a csatákat, nem tudom. Nem sokban, gondolom.
Viszont egyet kell értsek veled. Az utóbbi időben megszaporodtak S-51el is a teljesen beszűkült célkörrel is a mellé lövések. Ezeknek a felét én okozom, mert tudatosan feszegetem a lehetőségeit a gépnek, de a másik fele viszont biztos nem tőlem származik.
És én arty szemszögből korlátoznám a létszámot. egymás elől szedik ki a tankokat, mert sokan nem veszik figyelembe, hogy valaki már targetolt rá, és már szűkül, hogy kiszedje, hanem szó nélkül kiszedik előlem, pont az utolsó pillanatban, amikor épp ellőttem magam. Nekem ez felháborító, hogy nem kommunikálnak, és leszarják azt, amit a másik jelez. És ezért sokszor megfontolom, mikor 3 nál több arty van egy csatában, hogy nem vagyok hajlandó lőni, az első, második ilyen után. Nem akarok minuszolni egyfolytában, annyira nem olcsó a lőszer, és a fenntartása az S-51nek.
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest