- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
AVarice #39749 üzenetére
Hummel egy sz*r lett az utolsó arty update óta. Amit én mondjuk annyira nem is bánok mert nem kapott el annyira az arty feeling, a napi duplát szoktam vele lenyomni, meg én is sokkal nagyobb biztonságban érzem magam tier 8-9ben ha a másik oldalon "csak" Hummel van. Bár kaptam már T34-el 1000 környéki sebzést tőle. Ami a durva, hogy teljesen összeszűkült kis célkeresztnél is sokszor a tank mellé lövök (100%-os legénységgel) és nem sebzek semmit.
Tapasztalatom szerint nagyban romlott a pontossága és ha mellélősz a tanknak az esetek többségében nem sebez semmit. A szívfájldalmam csak annyi, hogy a tier7-es, 8-as artyk továbbra is sok esetben kiszednek 1-1 lövéssel erre WG még be akarja hozni a tier 10-es artykat is. Minek???
Amikor betölt egy olyan meccset ahol 4-5 arty van és mind tier7 plusz akkor hatalmas késztetést érzek, hogy esc-el otthagyjam a csatát már az elején. Kicsit sem motoszkál benne, hogy hogyan tudom őket kicselezni. Az ilyen játékok 90%-a állóháborúvá fajul és sok esetben letelik döntetlennel.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest