Hirdetés

Aktív témák

• BaLee

addikt

válasz AVarice #39749 üzenetére

Hummel egy sz*r lett az utolsó arty update óta. Amit én mondjuk annyira nem is bánok mert nem kapott el annyira az arty feeling, a napi duplát szoktam vele lenyomni, meg én is sokkal nagyobb biztonságban érzem magam tier 8-9ben ha a másik oldalon "csak" Hummel van. Bár kaptam már T34-el 1000 környéki sebzést tőle. Ami a durva, hogy teljesen összeszűkült kis célkeresztnél is sokszor a tank mellé lövök (100%-os legénységgel) és nem sebzek semmit.

Tapasztalatom szerint nagyban romlott a pontossága és ha mellélősz a tanknak az esetek többségében nem sebez semmit. A szívfájldalmam csak annyi, hogy a tier7-es, 8-as artyk továbbra is sok esetben kiszednek 1-1 lövéssel erre WG még be akarja hozni a tier 10-es artykat is. Minek???

Amikor betölt egy olyan meccset ahol 4-5 arty van és mind tier7 plusz akkor hatalmas késztetést érzek, hogy esc-el otthagyjam a csatát már az elején. Kicsit sem motoszkál benne, hogy hogyan tudom őket kicselezni. Az ilyen játékok 90%-a állóháborúvá fajul és sok esetben letelik döntetlennel.

Aktív témák