Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Patrick76496 #39689 üzenetére

Hát... el lehet vele még lövöldözgetni, ha jó leosztást kapsz... csakhát igen ismerni kell a T4 tankok gyengepontjait, a térképeket (hova érsz el, fél szemed meg mindig legyen a bázison, mert a csapattársakat nem érdekli)...
    - Páncélzat, hát itt maximum a T3as tankok kis kaliberű vackait fogja meg hatásosan, az ilyen ~100 penes lövegek már átlőnek (csoda lepattanó előfordul, de nem ez a meghatározó)
    - Sebességere jobb mint az angol verzió, többet megy, 100%as legénységgel meg olyan "nehéztankosan" mozog, mihez hasonlítsam... talán olyasmi mint egy Tiger P, csak sokkal jobban fordul, szűk helyeken igen ügyesen tud hátraarcot vágni, ez a tulajdonsága egész könnyű tankos.
    - Ágyúja ugyanaz mint az MS-1 vagy a T-127 45-öse, kicsit feljavított statokkal.
    Elmondom mit visz át könnyedén: artykat, puha TD-ket (Marder és társai), T-28, A20... szóval a 20-30 mm-et könnyedén.
    Az M5-Pz38nA szemből már hanyag célzásnál pattog.
    A mumusok: M3 Lee, Hetzer, Matilda, AMX40, B1, PzIII és egy másik Valentine. Ezeknél már igen keresgélni kell a gyengepontokat. Az M3-Hetzer-PzIII oldalról/hátulról sima ügy, viszont az AMX-be és a Matildaba még a prem lőszer is gyakran beletörik (84es átlag pen), ha nem gyenge pontra célzol. (de ha ezekben jó játékos ül 1-v1-ben esélytelen lerendezni őket... szerencsére kevesebb embernek van T4 fun tankja, mint mondjuk T5)

Szóval nehézségek vannak... de ezeket még meg lehetne oldani, ha nem lenne olyan kevés a lőszer. 61 darab - ~2800 potenciális sebzés, ha mind átütne! Nem túl sok... lepattanó meg 0 dmg crit pedig lesz bőven. Szal 300-400 méterre mesterlövészkedni nem ajánlatos (hacsak nem arty a célpont), ha vannak győzelmi ambícióid...

Nem mondom, hogy nem érdemes megvenni most, mert 300 gold... 2 doboz sör ára (vagy egy kiló kenyér, kinek melyik :D). De annak idején, mikor még nem rohangáltak pimpelt Matildák, meg prem troll Hetzerek kicsivel könnyebb volt vele alakítani, akár egyedül is.
    Most már jobb ha van egy haver akinek szintén van egy Valentine (vagy B2) és párban vagy 3asban belépni csatába. 3-an már meg lehet tolni egy oldalt csapattól függetlenül is (és visszaérni a bázishoz, mire elbukik a másik oldal :D)

Hogy mondjak valami pozitívat is; kínzom magam a brit Valentine-nal is, és volt már pár olyan T4 csata, ahol azt éreztem, hogy ha itt a premiummal lettem volna, akkor lehozom. (annak a tűzgyorsasággal, meg célzási idővel vannak gondjai)

De hogy őszinte legyek, az utóbbi pár hónapban nem nagyon játszottam vele, max 1-1 dupla volt, lehet előveszem újra... (onnantól romlott meg a viszony, mikor a 3 skilles legénységet átneveltem a szovjet med vonalra... most meg az is áll... A Valentine-ba meg a Tetrarch és M3 Lightból kerültek át újoncok... kicsit már bánom...)

Aktív témák