- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Az én véleményem szerint semmiben, pedig évekig nyomtam "pro gaming" szinten a Counter Strike-ot. (LOL? így utólag teljesen nevetséges az egész kifejezés). Vettem anno Logitech gamer egeret 18 ezeré', gari lejárta után két héttel megmurdelt és vettem helyette egy 2 ezer forintos, irodába szánt, teljesen egyszerű és fapados egeret csak úgy átmenetileg. Semmivel... értsd: SEMMIVEL nem játszottam utána rosszabbul, maximum amíg szokatlan volt a fogása, addig kicsit bizonytalan volt a dolog, de ez egyik drága gamer egérről a másik drága gamer egérre átállásnál is ugyan úgy meglenne.
Drága tanulópénz volt, de megtanultam, hogy ez egy felfújt bullshit. A gondolkodást, taktikázást, csapatszellemet nem pótolja egy túlárazott egér. Súlyokat lehet beletenni, teflon a bevonata a tökéletes siklás miatt, olyan válaszidővel rendelkezik, melyet ki sem tudsz használni a többi hardver késleltetése miatt és olyan felbontóképességű az optikája, ami bőven túltesz a monitorod képességein (értsd: egy "rárántásnál" épp abba a képpontba esik a célkereszted közepe, mint az olcsóbb egér esetén).
Persze nem vitát akarok indítani ezzel, aki megveszi 20 ropiért a gamer egeret az mindenáron be akarja majd bizonyítani, hogy nem hülyeségre költötte a pénzét. Ez csak az én véleményem, nem szentírás, nem kell annak venni!
Én vettem már ilyet és csak egyvalamit szolgált ki: Akkor még azt hittem, hogy az "e-sport" igazi sport, és profinak érezhettem magam attól, hogy előre vagy hátra beteszem a kis súlyokat. Volt egy felemelő érzés abban, hogy kibontottam és elkezdtem vele játszani, biztos így érzi magát a hobbi focista amikor megveszi magának a 60 ezer forintos Nike cipőt amit az aktuális világkupán a sztárok hordanak.
Üljetek bringára és tekerjetek egy nap alatt 120 kilométert. Na ott értékelni fogsz minden grammot... de nem az asztalnál tespedve és a seggedet meresztve!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest