- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
T-44 szépségei. Tényleg azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb tank a játékban, pedig a Pershing is nagyon jó.
emre már biztos linkelte a szép csatáját. De álljon itt újra, hogy hogyan kell a hegyről szépen játszani Minesen és ha jól veszem ki stock motorral nyomta, mert elég lassan fordulgat. Nagyon szép teljesítmény!
És jöjjön az enyém is, hogy én merre szoktam menni. Általában akkor is erre megyek, ha mi vagyunk többen medek. Van hiba benne bőven, de imádok menet közben lőni, most kétszer, háromszor is bejött.
Amúgy Mines az egyik kedvenc pályám, még heavy-vel is szeretem. De meddel, lighttal a legélvezetesebb.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest