- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
diegho #35906 üzenetére
Sajnos nem hallottam mit mondott, mert zenét hallgattam közben. Könnyen előfordulhat, mert elég hosszú nyomot hagyott. Persze ez akkor sem túl valószínű, hogy 101 vagy mennyi milis pajzsról pattanjön a 276-os pen. Értem, hogy effektív mondjuk 180, de akkor is olyan csillagállás kell, hogy 100 évente egyszer bekövetkezzen egy ilyen.
@Zeratul: Az az ágyú nagyon kevés már ha nem te vagy a top tier. Oldalról lehet csipegetni, de azért nem vagy olyan gyors mint egy med. Ráadásul jó nagy célpont vagy elég weak armorral.
Kezdőknek tuti, hogy szenvedés lesz, de amúgy sem tartom sokra az a tankot.A skuló nagyon drága az átlag sebzéshez képest ezért prém nélkül nem nagyon lehet pluszosra hozni sztem.
Főleg, hogy a lövéseid elég nagy része fog pattanni, így az átlag sebzésed még alacsonyabb.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest