- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Én intelligens ellenséggel találkozok, mindig tudják hol kell lőni. Még a hülye is a kupolát lövi, max a torony pattogós, ahogy a wot armory írja "immune". Lehet kicsit erősen fogalmaztam, amit ilyen könnyen be lehet lőni, annak az én szememben nem ér sokat a páncélja. A maus-t már kemény tanknak nevezem, ha beforgatja magát 45 fokban, csak a tornyán lőhető be. Ráadásul a gold ammo korát éljük, már nem ér annyit a páncél, mint régen. Akinek van egy kis esze, az a Black Prince -Churchill VII párost is szétlövi közelharcban gold ammo nélkül. Black Prince-nél mindenki a géppuskát lövi, amit meg sokan nem tudnak, hogy a Churchill VII sárvédőjét egy bizonyos ponton be lehet lőni szemből, úgy, hogy mégy láncolódik is. A kis szoknyát kell lőni. A T29-nek van durva páncélja, nagyot néztem, amikor pattogott rólam beforgatva a D-25S-es SU-152. Amúgy jó kis gép a Tiger P, elejétől fogva kedveltem. 58-as vele a wr-em, szerintem nem használom rosszul.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest