Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz Iron Funeral #3378 üzenetére

Rosszul tudod, mert a Panther II a legjobb! :P A viccet félretéve a lórit nem ismerem, de nekem nem tűnik annyira kemény ellenfélnek, mint egy Panther II, egy Pershing vagy egy T-44. Miért a lóri a legjobb?

Más: Előbb Karelián, mondtam a csapatnak, hogy "please give me a free way to the hill", mert nem volt kedvem dodzsemezni, erre mindenki odarongyolt. Mondom: "lemming train started, then i go to left way alone". Szerencsére egy T-150 meg még valami kisebb heavy csatlakozott. Az ellenfél közül senki sem ment a dombra, 1 TD-jük védte egyedül a jobb oldali utat! Középen a mocsárban jöttek egyesével 2db KV-5 meg kisebb med-ek, ezeket jól meglövöldöztük. A többiek elkezdték foglalni a bázist. Majd a bázisunknál bespottolt engem egy pz iii/iv, majdnem kicsináltak. Aztán megérkezett az ellen IS-3-asa akinek leszedtem majdnem 70%-át az életének, egyedül, ő meg pattogott rólam. És ekkor végeztek lassan a foglalással, beírta az egyik: "you see panther, the lemming train worked"... :DD És igaza volt, mert most tényleg működött!

Aktív témák