Hirdetés

Aktív témák

• Fel

addikt

válasz Gyuri27 #33776 üzenetére

Annyi időt nem töltöttem el most a teszteken velük, mint korábban más új tankokkal.. A közepesek tetszenek, pontosabban a közepes ág felső négy tankja: a két Type 62 verzió (WZ-131, WZ-132), a WZ-120 és a 121.
    A nehezek nem igazán jöttek be. Az IS-2-ről nincs mit beszélni, mert 1-1-ben ua., mint a szovjet változat. A tier 8 110 nem rossz, kicsit IS-3 és KT(!) keverék. A WZ-111 m 1-4 szerintem bűnrossz. Tier 9-ben minden tekintetben a leggyengébb heavy (gyk. E-75, IS-8 és IS-7 legrosszabb tulajdonságai egy tankba összesűrítve, pozitív dolog nélkül..). A 113 pedig olyan semmilyen.. Se nem med, se nem heavy. Van egy kis páncél, meg nincs is..

Az alacsonyabb tierű tankokat kipróbálni sem tudtam teszten, mert rajtam kívül sose volt senki a várólistán.. Talán ez eléggé jól vázolja az irántuk lévő hatttalmas érdeklődést... Érezte ezt a WG is, ezért rögtön egy versennyel indították útjára őket az orosz szerón: [link]. Eléggé jó kis contest..

Djuree: Ez most megint egy nagy horderejű megállapítás.. :U Azt azért tudni kellene, hogy a HEAT lőszerre nincs normalizáció, így ferde páncélzaton a teljes effekív páncélvastagsággal harcol és nagyobb az esély a ricochet-re is. Az APCR pedig nagy távolságra lőve jobban veszít a páncélátütéséből, mint a sima AP (az igaz viszont, hogy nagyobb értékből veszít többet, így mégis maradnia kell az előnyének). 0 dmg-es, külső modul találatot meg ugyanannyi eséllyel érsz el velük, mint a normál lőszerrel.

Aktív témák