- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Látom megy itt a Magyar "gyalázás" Sőt van aki szégyelli hogy magyar. Egészségére. Akkor mennyen Afrikába ott tuti jobb lesz neki.Én magyar vagyok és néha nekem is elszakad a cérna akkor én is beírok(szépeket). Azért mert vagy nyelvi vagy IQ nehézségek miatt nem érted hogy mit írnak, más nemzet is szitkozódik.Ha valakinek nem tetszik a Magyar mentalitás akkor lehet menni külföldid fórumokra.(jah hogy azt meg nem érted ?) Akkor ne sírj ha csúnya szavakat halassz Az Anyanyelveden. Lehet szidni a magyarokat.Köztük engem is (sokszor nem vagyok kedves mikor úgy érzem igazam van) De akkor is Ide születtél.Ha nem tetszik menny el innen de ne rontsd a légkört ,az a politikusok dolga.
Bocs az off miatt.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest