- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
benvolio
őstag
A legmulatságosabb sztory-m, hogy feltettem a laptopra is a játékot, majd beléptem a legkisebb arty-val. Hát a laptop kevés volt neki, mert 5fps körül ment a game. Először ki akartam lépni, de aztán mondom, hogy nem hagyom ott zsákmánynak szegény kicsikét és elindultam vízbe zuhanni egy part falról. Majdnem odaértem amikor hátulról rongyol felém egy ruszki tank és menet közbe lövöldöz rám. Belezuhanok a vízbe még egy kicsit haladok benne, majd fulladás. Közbe utánam eset az idióta és megrekedt a víz szélén a partfalnál, ahonnan kijönni se tud. Szakadtam a röhögéstől, hogy még így is halálba vittem egy ellenséget! Illetve jött egy csapattárs aki a szabad prédát kilőtte! Ennyi, könnyesre röhögtem magam!
Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest