- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Cooper911 #23697 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, de nem hiába van ez sajnos így kitalálva, és szerintem jobb is így, mert a 100% alapképességgel többre megyek, akár parancsnoknál is, a látótávolság miatt(nem beszélve a töltőről, vagy lövészről). Amúgy nem 40%-ra veszi vissza, hanem az alapképesség 80 vagy 90 és 100% közt megszerzendő xp mennyiségének értékével. De ezt a 40%-ot lehet csak példa kedvéért írtad, akkor ne haragudj.
UI: Jah és ahogy mondták mások is, alap átképzésnél maradnak a skillek/perkek, csak újraképzésnél van ez így.
-
Cooper911
senior tag
Nemrég az jutott eszembe, hogy a legénység átképzése elég furán van megcsinálva.
Tegyük fel hogy van egy tank parancsnok 100% alap skillel meg 100% recon képességgel.
20k ért átképzem egy másik tankba ahol 100%-os alap képzetsége lesz és kb 40% reconja.
Szerintem úgy lenne korrekt ha 75% alap képessége lenne és megmaradna a 100% reconja. Mivel az új tank okoz neki nehézséget nem pedig a recon képesség használata az új tankban. Ezután a másodlagos skill csak akkor növekedne megint ha az alap skill újra eléri a 100%-ot.Pesze ez egy tök lényegtelen dolog, csak úgy eszembe jutott.
-
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #23691 üzenetére
semmi komoly, csak amolyan fun klán, egyenlőre csak én meg haver leszünk benne
-
válasz
Taragas #23667 üzenetére
Ezeknek az új techtreeknek semmi értelme nincs. Inkább balancolni kéne, meg bugokat javítani...
A pénzt az új tankok hozzák a WG-nek, mivel több játékost vonzanak, így ez a prioritás. És úgy látszik erre nemrégiben jöttek rá.
(#23670) D.Orion: és ezzel mi a baj? Nyilván nem szeret nagy tankokkal játszani. De ennek ellenére ott van a Lorraine is az első 5 között.
(#23684) Djuree: a T110E5 gyors és agilis, cserébe viszont nem túl acélos a páncélzata és kicsiket sebez.
(#23687) jano_77: a killek nagy száma általában csak óriási szerencsével lehetséges. Ehhez valóban az kell, hogy az ellenfélnél és a saját csapatban is mindenki nagyon béna legyen, de a saját csapat azért ne legyen annyira béna, hogy ledarálja az ellenfél, mert akkor a túlerő legyőz téged is (hacsak nem mennek rád egyesével a végén).
-
diegho
nagyúr
Pont tegnap mondtam stieger-nek, hogy nem értem az itt fanyalgók és kreditre éhezők miért nem játszanak M6-al. Az a tank nagyon kilóg a tier6 mezőnyből felfelé, egyetlen tier sincs ahol ekkora szakadék lenne az első és a második legjobb tank között. Hogy miért lóg ki az M6? 160pen 240dmg brutális rof, jó gun depression, lövéseket elnyelő front és track, prémium ammoval pedig 243pen, ráadásul APCR lőszerrel. Tehát összegezve, ha tier6-7 csatában vagy kb 7 másodpercenként lősz 240-et 160pen-el, ha tier8 csatában vagy nem te leszel az elsődleges célpont, de 243pen-el fogod lőni 7 másodpercenként a 240-et, ha kell és bizony pusztán dpm-ből szarrá fogod lőni az ellenséges tankok zömét. Nem kell ehhez semmi extra, csak jól kihasználni a tank adottságait, beletenni 10 prémium lőszert, ha netán tier8 csata lesz, vagy fontos a biztos sebzés és kész.
-
jano_77
nagyúr
15 KILL!
Láttátok már? Ha igen, bocsi én még csak most reggeli közben. Nagyon durva, még akkor is, ha kellett hozzá a saját és az ellenfél csapatának bénasága is.
-
sanya67
tag
-
Tomi0703
addikt
Füstöt/port a játékban melyik beállítási opcióval lehet kikapcsolni?
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #23664 üzenetére
hát ha ott nem baszom el lórival lehet nyertünk volna. elmentem a kezdőjükre, 2 arty volt meg egy nem is tudom milyen tank. az egyik arty elment, a tank nem rám figyelt, a másik arty rám volt fordulva. erre én kilőttem a tankot, az arty meg engem 1 lövéssel 1000hp-ról. ha kilövöm az artyt, ti meg a tankot kilőttétek volna, sokkal jobban járunk, én éltem volna, hátbakaptam volna azt a t110-et. nyerhettünk volna, de hibáztam. van ilyen sajnos.
egyébként ez a t110 mitől ilyen gyors?! szinte mint a lóri úgy megy
-
balintka
addikt
válasz
Plasticbomb #23681 üzenetére
Azért mert az egyik sima tank ágyú, a másikak meg antitank (AT) ágyú. Még ha paramétereiben ugyanaz, attól függetlenül is újra ki kell fejleszteni.
-
Djuree
félisten
a klánalapításnak mi a menete? csinálni akarok egyet haveroknak.
-
Plasticbomb
addikt
Egy kis érdekesség.
Kifejlesztettem M18on most az M1A2 ágyút. Közben nézegettem a heavy oldalt, hogy lehet neki kéne állni, M6nál épp nézem, mi van meg, s ott vannak azok az ágyúk, amiket már kifejlesztettem, de azon az a tankon újra ki kell fejlesztenem őket? Tök ugyan azokat az ágyúkat? Ez nem hiba? -
D.Orion
veterán
válasz
Iron Funeral #23678 üzenetére
Igen, biztos ő is egy kisebb pro, csak nem jönnek be neki a nagy tankok.
-
Mcray
senior tag
Victory!
Battle: Serene Coast 2012. november 10. 1:27:52
Vehicle: M6
Experience received: 4 730 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 59 838
Battle Achievements: Steel Wall, Top GunPrémes eredmény, de 4000 sebzést 6-es tankkal még nem osztottam ki
-
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas #23667 üzenetére
Ha nincs tipikus közepes tank pozíció (pl mines hegy), akkor inkább én is maradok hátul, onnan csipegetek a nehezek mögül. Szarok is bele ki mit mond, üzenem nekik a képet, amit az előbb linkeltem.
Nem szeretek menet közben lőni, mivel hiába a vert stab + olyan skill, még így is pontatlan menet közben.
Pár hete írtam, hogy miért érdemesebb vert stab-ot rakni a tankunkra, miért nem EGLD-t. Nos kipróbáltam a Type 59-en a vert stab-ot kb 2 hétre, aztán amikor volt az akció, gyors vissza is vettem rá az EGLD-t. Nagyon lassan célzott, nem volt jó közelharcra. Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy lassan célzó tankokra tilos rakni vert stab-ot, különben nem sokat segít rajtuk. Szvsz 2,3-mas célzási idejű tankokra mehet még a vert stab, mert ott nincs gond a célzással, viszont a 2,9-esekre már sokkal inkább az EGLD.
Ergo:
<= 2,3< 2,9=<
<=egld<vstb=< -
D.Orion
veterán
válasz
homeless09 #23674 üzenetére
Ui.: Én mentem aludni.
-
D.Orion
veterán
válasz
homeless09 #23672 üzenetére
A vizes lőszerrekeszt pont erre találták ki. Rakd rá, hogy ha tényleg ennyire zavaró. A crew-en ha jól rémlik, akkor 100% alatt is működik, de elenyésző %, akkor inkább a WAR.
-
-
D.Orion
veterán
válasz
homeless09 #23669 üzenetére
Ne a tank oldalát használd golyófogónak.
Lehetőleg úgy szögeld, hogy a tankban ülve a jobb oldala legyen szögben a löveggel az ellenre. Itt kisebb kiterjedésű az ammo rack, de a rádiódat cserébe lehet kiviszik. Egyébként én mióta csak ismerem azóta a negatív szögelést használom, ha tehetem.
-
homeless09
őstag
Állandóan megsérül az ammorack ezen a rohadt Tigeren...
-
bullseye
addikt
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #23664 üzenetére
Úgy látom(én), hogy elment egy olyan irányba a medek szerepe, amire nem való, mégis mindenki ezt várja, mégpedig az arty vadászat, és felderítés. Pedig nekik a heviek supportja a feladatuk, esetlegesen a scoutok levadászása(én ezeket csinálom). Egy gyors tdvel is lehet artyra vadászni, nem csak egy meddel, vagy scouttal, és egy jól páncélozott hevie sokkal jobb spotolni, mert nem lövik ki egyből. Úgy rühellem, mert ha már nem rohangászok föl alá a pályán, akkor már noob vagyok. Persze jó a sebesség, és néha muszáj nyomatni, de vagy azért nooboznak, mert nem mész előre felderíteni, vagy azért mert előre mentél, és megdöglesz De annyi eszük lehetne, hogy amíg feltartjuk elől a frontot a medekkel, odatolhatnák a képüket segíteni.....
Ezeknek az új techtreeknek semmi értelme nincs. Inkább balancolni kéne, meg bugokat javítani...
-
jahrn
senior tag
A japanok megvettek a Tiger meg a Panther licenszet (nekik eladtak a nemetek, nekunk meg nem), amiket rendszerbe szandekoztak allitani. Sot voltak ezenken alapulo harckocsi terveik is. Szal nem abbol kell kiindulni h az alacsony tierekben gyalogsagi tankjaik lesznek. A high tier medek gondolom japanban gyartott sajat igenyeikhez modositott Pershing/Patton vasak lesznek szal itt nem latok problemat, max a high tier hvy-k kozott (azok mar olyan nagy meretuek lesznek h eletkeptelenne valnak).
-
Cooper911
senior tag
Itt a videó!
5:28 tól van benne szó a Japán-Kinai tankokról és utánna a Lengyel tree-ről.
Most megnéztem újra és a Japánoknál meg a Lengyeleknél is azt mondja, hogy ha találnak olyan tankokat amit berakhatnak T10-ig akkor külön tree lesz ha nem akkor egyben lesz (Japán-kinai és összeuropaiban lesz a Lengyel). Kéri is a lengyeleket, hogy akinek van infója az küldje el, hogy segitse őket. -
Patrick76496
őstag
válasz
Remus389 #23601 üzenetére
A Churchill a szerintem legjobb T5 prémium tank. Közelharcban tökéletes, távolra már nem annyira szeret lövöldözni.
(#23620) Djuree: Igen ez így egyszerre nagyon sok. Egyelőre a kínai jöjjön, azzal viszont siessenek már, én nagyon várom őket.
Más: Ma találkoztam egy hülye Object 704 playerrel, akinél 2x annyi xp-t kaptam a vereségre. Végig azt mondogatta, hogy nekünk milyen hülye medjeink vannak, noobok. Én a T-54-el voltam.
A különbség kettőnk között, hogy ő alig sebzett többet 1k Hp-nál:
Én pedig ezt hoztam össze:
Az oké, hogy nem basic közepes tank taktikákat alkalmaztam, mivel campeltem nagyon sokat, amikor védtem a bázist. Ha nem így van, sokkal hamarabb meghaltam volna, így viszont a ház mögül bújkálva szépen csipegethettem őket messzebbről is a D-10T2S pontosságának köszönhetően. A végén nem sikerült kilőni egyedül a full hp-s T110E5-öt, esélyem nem volt ellene. Próbáltam körbeflankelni, direkt le is láncoltam, de gond nélkül fordult utánam a tornya. Most nem az a lényeg, hogy lesebeztem 4700 hp-t? Ha magyar, biztos beírtam volna az Objectnek:
-
xedos
addikt
Hmm... magyar vonal?
Lennének ott érdekességek és nem is bonyolult megcsinálni!
A Zrinyi rohamlöveg... majd a Párduchoz hasonló tervezett harckocsi ... (44M TAS)
[link]
A többi max Tier 2be... -
Cooper911
senior tag
válasz
remington2 #23634 üzenetére
Akkor kerest ki a tűz szót valami japán szótárból
-
Cooper911
senior tag
válasz
Djuree #23644 üzenetére
Na mert aztán kina városaiban jól tudtak harcolni a hajóikkal.... oké nem volt annyi és olyan tankjaik mint pl az oroszoknak de volt és nagyrészt saját volt nem olyan copy paste mint a kinaiaknak. De ha nem kellenek japán tankok akkor ne kelljenek a magyarok sem, mert nekünk sem volt több mint a japóknak. Most miért baj hogy mégtöbb féle tank lesz?
Nem poén hogy igy lesznek a nemzetek, otthon előkeresem majd a videot róla. Valami E3 vagy milyen rendezvényen nyilatkozta a Viktor.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Közel 1 hónapos kihagyás után minap újra neki álltam a játéknak....
Első köröm ma párduccal.... Ezt magyarázzátok meg nekem...4 lövést adtam le a Ferdire.
4 lövésből 974-et sebeztem... Azt hogyan?Hisz 130-140-150 sebzéseket szokott kiosztani ez az ágyú
Jahm, és szemből kapta az összes lövést
-
Djuree
félisten
válasz
Cooper911 #23642 üzenetére
mert talán a lengyeleknek nagyobb szükségük volt tankokra mint a japánoknak....japán egy sziget, ill. több...neki hajók kellettek....
meg azért a középkori lengyel-litván birodalom nagyon ott volt a szárazföldi hadviselésben, igencsak meghatározó hatalom voltak. innen is jön hogy ők szárazföldi patkányok, a japánok meg nem annyira -
Cooper911
senior tag
Ja mert végülis a japánok nem szerepeltek a második világháboruban (tudom hogy ez nem wwII szim de azért csak van köze hozzá). Kicsit nagyobb szerepük volt mint a lengyeleknek. Ha már lengyel Tree lesz akkor japán miért ne lenne?
Amúgy ha néznétek a Viktor nyilatkozatait akkor világos lenne hogy UK-kina-japán-poland-eu lesz a sorrend. Csak még nem döntötték el hogy a kina-japán és a polland-eu külön lesz e vagy egyben.
-
Még az M3 sem rossz. Első csatám vele:
Victory!
Battle: Ensk 2012. november 9. 21:07:33
Vehicle: M3 Stuart
Experience received: 1 850 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 14 794
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"Persze én nem vagyok diegho, így csak ennyire ment.
Lol, 1025 credit volt a lőszer + javítás együtt, lehet ezzel is keresni.
-
đe$|re
senior tag
válasz
remington2 #23634 üzenetére
Tudom.
Nem is azért írtam, mert nem tudom, csak így este jól esett.
Más: Azon már meg sem lepődök, hogy a sok észlény, hogy megy ki az ellenfél elé? Naná, hogy teljesen oldalra fordulva, minél nagyobb célfelületet nyújtva...
Serene Coast, falu felől indulunk, top zsenijeink szépen felslattyognak a dombra. Persze, az elején megöleti magát scoutunk, agyalágyultak a dombon nem mozdulnak...Én a Protoval, egy is8-cal, super persinggel és egy jagdtigerrel a szigeten (+arty), lent maradtunk. Többször is írtam, hogy ugyan mozduljanak már meg. Semmi...a vége fele a nyomorék E75 sofőr benyögi, hogy no.1 camper. Mondom kösz...talán meg kellett volna mozdulnod a bádog dobozoddal...sebeztem egy csomót és mi lett a vége? DRAW
-
xedos
addikt
Pantherről mi a véleményetek?
Idáig hajtottam, hogy meglegyen, de 10 csata alatt 1-szer nyeretem, sebezni alig tudok :-( átlag 140/lövés
A hosszú 75mm-es vagy a 88-as a jobb ágyú rá? -
D.Orion
veterán
válasz
đe$|re #23627 üzenetére
Nem
Type Go Shieshe Are' Bí
Vagy valami ilyesmi.De azért nem szeretnék összefutni egy esetlegesen bekerülő Tier VI-os, Stug alapokon nyugvó 105mm-es löveggel rendelkező japán páncélvadásszal.
Videóban az első tank, mint prémium elgondolkodtató lenne(ki az a barom aki megveszi?)
Vickers 6-Ton Type B(LT) -
Taragas
aktív tag
Lenne újfent egy két kérdésem:
Szerintetek van értelme a crititcal hit skillnek?
A másik meg, hogy xwmben értem, hogy win chance, de mi áll az exp mögött:Százalék, százalék, t=szám. -
D.Orion
veterán
válasz
Djuree #23620 üzenetére
Egyébként kicsit röhejes ez a videó. Mégis milyen kínai tech tree-ről vicceskednek itt, mikor én is kapásból kiszúrtam azonnal 2 japán tankot.ű a videóból, pedig nem vagyok otthon bennük annyira.
No egy fan által készített japán tech tree.
Azért a Type59 blow up az bejön, mert az mi volt, ha nem az.
jahrn: Igen ez így igaz. Pont ezért okozott hatalmas kellemetlenséget az a pár elszórt japán tank amivel az amerikaiak összefutottak a háború vége fele a kis szigeteken. Persze addigra már volt páncéltörő, de nem minden katona hordott egy ilyet magánál, és a tank lőtávja messze jobb, mint az. Nem véletlenül kellett pár M4-est átdobni a japán szigetek elleni inváziókra. Igaz inkább a hatalmas bunkerrendszerek felszámolása és a beásott állasok megsemmisítése miatt alkalmazták, de aztán később már örültek, hogy pont vadászhattak a japcsi tankokra.
-
jahrn
senior tag
válasz
Djuree #23620 üzenetére
Nos, a haboru kitoresekor a japan pancelos ero - a pancelosok szama alapjan - az 5ik legnagyobb volt a foldon. Mindezt ugy h a britekhez hasonloan a flotta fejlesztes volt naluk az elsodleges, sot igazabol mandzsurian kivul nem is vetettek be sok tankot. Mondjuk a millio pici csendes oceani szigeten nem is volt szukseg rajuk, mig hadihajokra meg tengeralattjarokra igen. Ezert nem is igen eroltettek meg magukat nagyon h gyalogsagi tankokon kivul mast is kalapaljanak (a haboru masodik feleben mar probalkoztak komolyabb tankok fejlesztesevel is, de keson. Ennek ellenere volt par ertelmes tervuk/prototipusuk).
Ezt a tenyt figyelembe veve nem rossz az az otodik hely.(#23622) jahrn Az a Bugatti tank a japan tehc tree-n erdekesen hangzik. 2 ajto, 2 ules, 400km/h feletti vegsebesseg?
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #23615 üzenetére
Ooo feldobtam a 6dpr Mk. 5 (L/50) gun-t és mondhatni top tank voltam. Bár mind a két oldalon elég noob csapat gyűlt össze, de azért csak lehoztam a csatát.
Egész jó az a nettó 15K haszon, bár nem ezzel fogok farmolni. Egyébként eddig kétszer sikerült felgyújtaniuk, mindkétszer T6-os tankkal lőttek be.
-
Cooper911
senior tag
Nézem ezt a kinai tech-treet.
Namost a Chi-ha az konkrétan japán tank.
Akkor ez valami captured cucc, vagy nem lesz japán tree? -
D.Orion
veterán
from 6:30 CET (5:30 GMT) on November 10th, till 6:00 CET (5:00 GMT) on November 13th
Double crew experience for every battle until the end of the special
20% discount on equipment
20% increased income on the following vehicles:
T-34, Soviet tier V medium tank
T-34-85, Soviet tier VI medium tank
M4 Sherman, American tier V medium tank50% discount on crew main qualification training and retraining for gold
50% discount on barracks enlargement
-
D.Orion
veterán
Lehet menni ezzel a Churchill-el elől is ha top vagy, hiába csak stock. Én szeretem ezt a tankot, eddig 10 csatám van vele. Még csak a motor és a lánc van benne, az ágyú az a QF 2-pdr. Mk. X
Victory!
Battle: El Halluf 2012. november 9. 18:32:59
Vehicle: Churchill I
Experience received: 744
Credits received: 16 672 (compensation for damage caused by allies: 45)
Battle Achievements: Mastery Badge: "2nd Class"A tank jelenlegi lényege, hogy mindenképpen oldalról és hátulról kell támadni az ellent. A menekülőket és a noob helyre beállókat kell lőni, de veszettül. Mondjuk a T1 HT-t f2f-ben nyomtam le, már az ellenfél helyére felfele menet. Rám rontott az idióta és lőtte a tornyom.
Én meg alap ágyúval szépen átlődöztem a vezetőnyílását aztán megmurdel-t, a hülyéje.
-
echterion
nagyúr
Nem kell gold ammo, 60ezerből maradt 15ezer, 40ezer csak a lőszer volt.
Nyomi KV1S 4 lövést nyelt el 0 dmg mellett.
Ja SuperPershinggel voltam. -
vbbb
őstag
Nekem 53% a Löwe-vel és nem sűrűn tolok prémium-ot én se. Két-három havonta 1hét prémium kb...eléggé sikerült már lejönnöm az anyagról.
(#23610) kisküzdő
A prémium tankoknál nem titok, hogy picit könnyített MM besorolást kapnak. Bár mostanában egyre ritkábban....
(#23609) Tenken
Na ez engem is érdekelne, mert azt a részt teljesen kihagytam...
-
kisküzdő
tag
Hát pont neked válaszolok mert te voltál a legalsóbb. De pont nálad is láttam hogy mindenki barom ,csak 1 ember okos. HA megnézed nem vagyok überkirály. Nem tudok jól játszani.nem is állítom. De,Mégis kicsit érdekes hogy ezeket az eredményeket(T-25) nem tudom más tank-al elérni.Nekem végül is tök 8 De ha a satom valaki megnézi(mert én CSAK magamról beszélek), hát az nem lehet véletlen.
-
Tenken
őstag
Azt mennyire lehet készpénznek venni, hogy az új amcsi ág az M7-ből fog folytatódni?
-
HungAryan
tag
válasz
kisküzdő #23603 üzenetére
Több, mint egy éve játszom a játékkal és az első pár hónapot kivéve folyamatosan van prémiumom.
És érdekes módon mégis vannak szarabb napok, időszakok. Akkor ez miért van? A logikád szerint, akinek van prémium fiókja, az jobban érvényesül. Akkor magyarázd már meg nekem, hogy a sok szerencsétlen pöcs, aki veszi orrba-szájba a prémium dolgokat (fiók, tankok, kiegészítők), miért rendelkezik 40%-os győzelmi aránnyal?Vannak, akik mindenben az összeesküvést látják...
Az nem fordult meg a fejedben, hogy a T-25-ösöd szintje miatt megy vele jobban? Hm?Szerk.:
Sokáig gondolkoztam hogyan fogalmazzam meg a véleményem szalonképesen.
Közben vhw megelőzött a mondandójával. -
vhw
addikt
válasz
A rengeteg ~40-45% win rates Löwe-KV5-SP-IS6 tulaj teljesítményét mivel magyarázod?
Náluk nem működik az "I win" gomb?Egy darab prem tankod van, amiből rögtön messzemenő következtetéseket vonsz le. (ráadásul az egyik legjobb T5 prem, ami felveszi a versenyt a normál T5 med társaival, sőt bizonyos területeken jobb is (HP, végsebesség...))
Nekem van 70es win ratem prem meg normál tankkal is (pedig premium accra még csak egyszer fizettem egyetlen napra, a többi csak gift kódos bonus volt).
Miért vesszőparipátok, hogy mindenféle sötét manipulációt lássatok egy játék működésében? Könnyebb erre fogni, ha valamiért nem mennek úgy a dolgok, ahogy szeretnétek?
-
jahrn
senior tag
válasz
A magam reszerol pedig: tobb mint 1 eve csak akkor van premem ha WG ad ajandek kodot, es emelle 57% a win ratam. Nem jarok company-be, es platoon is ritkan van. A prem T34-et nagyon ritkan hasznalom, a Tetrarch-ot detto. Ha trollkodasbol irtal be akkor kisse fail szagu a dolog, ha pedig azert mert te igy erzed az pedig a szived joga de ne varj lelkes helyeselest...
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Sokat gondolkodtam hogy írjak vagy sem. Ha már a prémium fiók+ prém tank-rol van szó. Nekem szokott prémem lenni,nem szégyellem veszek néha.Sokkal jobb a win rátám mint egyébként.Söt a prém tankokrol ne is beszéljünk. Minden tiszteletem diego-é .Közel sem járok hozzá.49%-win
átlagban. Ám "és ez itt a lényeg. Nem a legjobb T-25 tank 58 % win. Na ezek után mondja nekem valaki hogy semmi köze a prémnek a win-hez.Átlag(vagy alatti játékos vagyok),és mégis ha van prémem vagy a prém tankal megyek "Win"Pedig a T-25 nem sebez nagyon sokat ,nem tul gyors a tornya, és legalább lassan fordul. Szal nekem nem kell megmondani. A prémium fiók+Tank Igen is kihatással van a végeredményre.Ha valaki meg akarja nézni a statom: muszkli. Bocs az off miatt.
-
Remus389
veterán
melyik a legjobb tier V premium tank? a churchill?
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest