Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz RaZroX #2261 üzenetére

Prem nélkül híztam ki a T30at anno, csak akkor volt premiumom mikor a WG adta valami eventre, esetleg promo kóddal. ez összesen 1-2 hét az elmúlt 1 évben.
    Premium tankom csak kicsi volt (T3-4-5) ezalatt, amiket szintén promokódos goldból vettem, vagy maga a kód adta. Amit ezekkel gyűjtöttem kreditet egy sima patch előtti KV-val ugyanennyi idő alatt, ha nem gyorsabban össze lehetett volna szedni, szal ez nem jelentett semmi valós előnyt.
    A T34 nem rég lett meg "ingyen".

Egyetlen egyszer adtam pénzt a WG-nek, a 38H tankot vettem meg, mielőtt kivették a játékból. Azóta sem adtam nekik semmiért.

Joe.36: Nekem ugyan nincs ennyi T10em, csak egy. De van T9 med, T8 arty (JT ~20k xp-re, T95 165k-ra, Maus ~120k xp-re) Lassabban haladok? Igen, több időt vesz igénybe, de egyáltalán nem lehetetlen, nem is emberfeletti.
    Ami a CW csatákat illeti, lehet vinni goldot. Ám ha a klánnak kicsit is jól megy a szekér, akkor egy-egy zsírosabb provinciára landingelve 1-2 napot kibírva összehoz annyi goldot, hogy az elkövetkező pár területéért vívott csatába ki tud osztani fejenként 6-8 lőszerre valót annak a 15 embernek, végig nem lőhetnek golddal, de ésszel játszva kitart egy darabig. Ha meg nem igazán megy a szekér a klánnak, akkor csak pénzkidobás az egész, többet számít a jó taktika, a jó játékosok, minthogy aranylőszerrel lövöldözzön végig mindenki.

Aktív témák