Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dobi 562 #21732 üzenetére
Nekem Gw tigerem van, de artysni én is egyre jobban utálok. Túl sok a noob csapat esküszöm, és vagy nem védenek meg, vagy mennek az öngyilkosságba(bezzeg ha én meglátok egy scoutot, ha bele döglök is de kinyírom). Az már csak hab a tortán, hogy ha nem találok be, akkor én vagyok a hibás, igaz kiabálok, hogy a láncot lőjék de mindegy.....
Elkezdtem már más ágat is, csak ha kimaxolok egy tankot, akkor azt eladom, azt ha van időm és kedvem akkor játszok azon az ágon tovább, de most a németek az elsők. Pl most jól jött az elc-s akció, be is ruháztam egyre. Ha kimaxolom eladom.
Amúgy sokat filóztam mostanság, melyik ágat lenne érdemes még számomra vinni, és melyik 10-es ami még tetszik. Battmobil ez mindenképp kell, egyre jobban tetszik az amcsi 10-es hevie, aztán gyűlölöm és egyben akarom is az ob.268-at(ez az ág főleg az ISU miatt érdekes, de gyűlölöm azt a tankot). És egy is7-sem ártana, az számomra egy bevehetetlen erőd.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest