Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Hát akkor ezek szerint senki nem tud alul múlni. Nagyban csatázunk a városban a Vk4502vel, erre elkezd pörögni a bázisunk. Na mondom egy med home. L*faszt, senki nem megy haza, na akkor én még viszonylag gyors vagyok, akkor go home. Haza is érek, 90nél, és egy szerencsétlen pz38na foglal, becéloz lő semmi. wtf? Pedig penetration, és villogott is. Ok biztos messze voltam, oda megyek közelebb, becéloz lő.... és ismét semmi damage..........
. És így lett random isten miatt egy ilyen balfasz módon elvesztett meccsem. Akkor aznap abba is hagytam a játékot, annyira elment a kedvem az egésztől.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest