Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

Tegnap végeztem a SU-101-el:
    csaták 174
    kill 282
    win 67%
    átlag dmg 2026
    átlag xp 919

Először kezdeném miért jó ez a tank:
    Ennyi volt.

Most jöjjön az miért rossz:
    - nincs gun depression, nem úgy, mint a T-54-en, az egy amerikai tank ehhez képest, itt tényleg nincs
    - a 219pen sokszor inkább 119-nek érződik, mindenről képes pattanni, pl E-100 seggét 2 szer egymás után nem tudtam átlőni úgy, hogy mögötte álltam
    - rengeteg az olyan lövés, ami látom, hogy átmegy a célponton és mögötte a falban, sziklában stb hagy nyomot, de ezt klántársaim más tankokon is tapasztalják
    - 320 átlag sebzés, 5,99sec töltési idő, ezzel két gond van, egyik az, hogy rengeteg a 240-es sebzés, ez tier8-on nagyon kevés egy TD-től, a másik gond az 1230-as lőszerár, prémium nélkül nem tudom mennyit kell sebezni egy pluszos körért, de amikor pl lövök 15-öt, kilőnek, és cap-el nyer a csapat, hiába sebzek 2k felett prémiummal is le tud csúszni kicsit mínuszba.
    - nincs armor, persze tud pattogni, ha éppen ott lövik, ahol vagy nincs damage zone, vagy nagyon elmebeteg a szög, de egy chaffe konkrétan agyonvág szemből, ki is gyújt, ammorackel stb...
    - nincs hp, 990... ez kevesebb, mint egy tier8 scout-nak
    - a sebesség, igen ez is negatívum, mert így nagyon gyorsan előre lehet menni tier10 csatákban (igen zömében oda kerül) és agyonlövetni magunkat a láthatatlan jpze100-al (igen, 80m-ről nem láttam meg már többször vele jpze100-at nem bokor mögött, hanem az utca közepén)
    - camo van is meg nincs is, de ez szerintem az új spot system hibája, van, hogy a semmi közepén lövöldözök és nem látnak 200m-ről, van, hogy 400m-ről állok a bokor mögött és villan a lámpa
    - minden szögből képes égni, tényleg, szerintem, ha lehetne alulról lőni, onnan is égne
    - ágyú oldalirányú kitéríthetősége még mindig vicc, pl el halluf-on H4-ben állsz (nem a bokor mögött, mert onnan maximum a napot tudod lőni, hanem lebukva kicsit) akkor szemben kb egy 80m-es sávot tudsz fedezni hull mozgatás nélkül

Ha nem szeretnék elit orosz tech tree-t, akkor már régen hagytam volna a fenébe, van annyi free xp-m, hogy meglehetne a 263-as, de én nem ugrottam még át tankot sosem, most sem fogok, inkább végighúzom tisztességesen ezeket a fosokat.

Aktív témák