- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Malachi #1645 üzenetére
Lehet virkir nyers stílusa nem valami tetszetős... s talán nem is lenne rá szükség...
De csak egyszerű logikát kell haszálni.
Az alapokkal már gondolom tisztában vagy (;páncélzat, sebesség, tank osztályok, átütés, sebzés, pontosság, netán lőszer típusok és azok működése stb.)
Nálad mi a probléma? Pattognak a lövéseid, megnézed az ágyúd adatait; alacsony az átütés értéke, a szembe jövő tankoknak meg vastag bőre van.
Mit csinálsz? Keresel egy másik ágyút aminek jobb ez az értéke. Avagy ha figyelsz néha a betöltőképernyénél, olvashatod, hogy ha hatástalan marad az AP lőszered, próbáld meg használni a HE lövedéket. Töltesz HE-t a tankba, kipróbálod, és tapasztalod, hogy nem pattog, hanem több-kevesebb sebzést visz be. Ha ezek után nem tetszik az ágyú lassú töltése, pontatlansága, netán az olykor kiszámíthatatlan sebzésérték, akkor váltasz ágyút, lehet a pontosabb, gyorsabb, nagyobb penes 75ös stílusa jobban bejön.Szerintem ezek csak egyszerű felfedezések, amikre egy kezdő játékos magától rádöbbenhet. (ebben az esetben ez saját tapasztalat is, mert anno igen régen én is a német TD ágon kezdtem, ezen ismertem meg a játékot)
Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest