Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Malachi #1645 üzenetére

Lehet virkir nyers stílusa nem valami tetszetős... s talán nem is lenne rá szükség...

De csak egyszerű logikát kell haszálni.
    Az alapokkal már gondolom tisztában vagy (;páncélzat, sebesség, tank osztályok, átütés, sebzés, pontosság, netán lőszer típusok és azok működése stb.)
    Nálad mi a probléma? Pattognak a lövéseid, megnézed az ágyúd adatait; alacsony az átütés értéke, a szembe jövő tankoknak meg vastag bőre van.
    Mit csinálsz? Keresel egy másik ágyút aminek jobb ez az értéke. Avagy ha figyelsz néha a betöltőképernyénél, olvashatod, hogy ha hatástalan marad az AP lőszered, próbáld meg használni a HE lövedéket. Töltesz HE-t a tankba, kipróbálod, és tapasztalod, hogy nem pattog, hanem több-kevesebb sebzést visz be. Ha ezek után nem tetszik az ágyú lassú töltése, pontatlansága, netán az olykor kiszámíthatatlan sebzésérték, akkor váltasz ágyút, lehet a pontosabb, gyorsabb, nagyobb penes 75ös stílusa jobban bejön.

Szerintem ezek csak egyszerű felfedezések, amikre egy kezdő játékos magától rádöbbenhet. (ebben az esetben ez saját tapasztalat is, mert anno igen régen én is a német TD ágon kezdtem, ezen ismertem meg a játékot)

Aktív témák