- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Djuree #15703 üzenetére
Kezdek kiábrándulni a TC-ből...Akik eddig irányítottak nálunk, nem akarnak már irányítani. Jól rám tolták az irányítást, azzal hogy próbáljam ki magam. Összesen kb 40 győzelem, 5 vereség, és 4 döntetlen eredménnyel, most azt várja mindenki a klánban, hogy én irányítsam a TC-t. Ezzel csak annyi bajom van, hogy játszani akarok nem 11-12 embert dirigálni és agyleolvadást kapni, ha valaki nem azt csinálja amit parancsolok, mert parancsolni kell. Tegnap megnéztük mi történik, ha a parancsnok nem parancsol. 1 győzelem, 5 vereség...
Erre jön még rá az is hogy sokkal több pénzt és XP-t hoz a random, átlagban, mert a TC-ban, ha én irányítok, akkor fele, vagy harmad annyit vagyok képes harcolni, mint, amikor én követem a parancsokat (Igen, amikor születtem, még nem ismerték a Dual meg Quad core-t a szüleim
)
Úgyhogy ott tartok, hogy ha nyerő TC-t akarok akkor én irányítok és nézem, hogy sem a tankjaim sem a legénységem nem fejlődik, csak max az agykapacitásom bővül kicsit...
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Formula-1
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest