Aktív témák

• wanted5

őstag

válasz Murder3 #14886 üzenetére

hülyeség ez is, oké tegyük fel hogy van ilyen, mit befolyásol? dmg, talált-nem talált, pattan-nem pattan
    de amikor már a 4. lövésed 0 dmg ugyanazon a tankon, ott már nem csak a játékban van a hiba, hanem benned is, érdekes módon több ezer csata alatt nem találkoztam ilyen sorozattal

ehhez a játékhoz igenis ész és tudás kell, egyszer valahol olvastam olyat a wg 3 játékáról hogy a WoWP akció, csak mész és lősz, a WoW?(warships) az masszív stratégia lesz, WoT meg pont a kettő között van, tehet nem kevés stratégiai tudás kell hozzá (nem arra gondolok mikor magyarázod a többinek h hova menjenek, az felesleges), ha még ehhez társul egy játékbéli tudás, akkor megszületik a mindenki által pro-nak nevezett player

a recept egyszerű mégis kevesen tudják kivitelezni, talán nem véletlen, és akiknek ez nem sikerül kezdenek el panaszkodni, mindenféle cheatet és scriptet látni, és szidni többek között a WG-t is

én nem mondom hogy a WG egy szent, vannak elég szemét dolgai, de 2012-ben a játékstúdiók között igenis kiemelkedik, a fejlesztésekkel, a hozzáállással, és sok egyéb dologgal

Aktív témák

Hirdetés