- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #14828 üzenetére
Egyszer ha unom magam és bevettem a leszarom tablettát végzek egy tesztet, mert biztos vagyok benne reprodukálni tudom ez elmúlt 3 nap szopását.
Teljesen mindegy, hogy milyen a csapat alsó része ha a top 2-3 tank agyhalott. Nem ír be semmit a chatbe, hogy "ide megyek védeni, vagy itt támadok", és a fenekével előre megy támadni". Én 20 játékból kb 15 ilyen csapatot fogtam ki, ahol a top 3 mindig ugyanolyan alacsony eff értékkel és idiotizmussal volt megáldva, akarom mondani megb...va. Egy jó T-50 meg egy SU-85B nem fogja megnyerni a csatát 3 jó KV-1S ellen...A maradék 5 játékban én voltam az egyik top 3 másik 2 idiótával és érdekes módon nyertem magamnak is és a sok 1. percben meghalt majomnak is. Hát nem érdekes? Mint írtam, minden ellenséges Top tank 500-600(!!!) ponttal magasabb eff értékkel bírt ebben a 20 csatában, mint amit a mi MM-unk fel tudott mutatni. Ebben semmi random nem volt, max az hogy random határozták meg amikor beléptem a játékba, hogy "EZ ma szopik", mert az általam megnyert 5 játék az után jött, hogy lefagyott a gép és újraindítottam.
Amikor 18+ játékot nyertem zsinorban egy hónapja, biztos a másik oldalra sorolt a gép...
Még annyi hogy tegnap csak közepes tankkal engedett nyerni a játék. TD-vel 10-ból csak 1 játékot engdett.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest