Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz jano_77 #14828 üzenetére

Egyszer ha unom magam és bevettem a leszarom tablettát végzek egy tesztet, mert biztos vagyok benne reprodukálni tudom ez elmúlt 3 nap szopását.

Teljesen mindegy, hogy milyen a csapat alsó része ha a top 2-3 tank agyhalott. Nem ír be semmit a chatbe, hogy "ide megyek védeni, vagy itt támadok", és a fenekével előre megy támadni". Én 20 játékból kb 15 ilyen csapatot fogtam ki, ahol a top 3 mindig ugyanolyan alacsony eff értékkel és idiotizmussal volt megáldva, akarom mondani megb...va. Egy jó T-50 meg egy SU-85B nem fogja megnyerni a csatát 3 jó KV-1S ellen...A maradék 5 játékban én voltam az egyik top 3 másik 2 idiótával és érdekes módon nyertem magamnak is és a sok 1. percben meghalt majomnak is. Hát nem érdekes? Mint írtam, minden ellenséges Top tank 500-600(!!!) ponttal magasabb eff értékkel bírt ebben a 20 csatában, mint amit a mi MM-unk fel tudott mutatni. Ebben semmi random nem volt, max az hogy random határozták meg amikor beléptem a játékba, hogy "EZ ma szopik", mert az általam megnyert 5 játék az után jött, hogy lefagyott a gép és újraindítottam.

Amikor 18+ játékot nyertem zsinorban egy hónapja, biztos a másik oldalra sorolt a gép...

Még annyi hogy tegnap csak közepes tankkal engedett nyerni a játék. TD-vel 10-ból csak 1 játékot engdett.

Aktív témák