Hirdetés

Aktív témák

• KaLeun

senior tag

válasz Fel #11185 üzenetére

"A tegnapi játék gyümölce: 40 csata, 40%-os wr... "

Ilyenen már nem is csodálkozom. Encounter szinte mindig bukta, ugyanis túlélési ösztön által hajtott játékosok rájöttek arra, hogy teljesen a másik irányba kell menni, mint amerre a zászló van. Hiszen így akár túl is élhetik... Ha meg az ellenfél is ere jön akkor jön az "atomkemp" vagyis mindenki lapul, mint azállat.

Ilyenkor az a csapat nyer, amelyikből többen mennek a zászló felé vagy esetleg a lemmingek nyílt terepen találkoznak a másik csapat lemmingjeivel és a győztes lemmingeknek még sikerül odaérni és legyűrni a zászlót már foglalókat.

Extrém esetek is előfordulnak, mint pl. lemmingek berusholnak a zászlóhoz és akkor a másik csapatnak tökéletes célpontot adva lemészároltatják magukat.

Tegnapi 2 példa:

Ruinberg, mindenki berushol a zászlóhoz (top tankunk, egy magyar E-75 vezetésével), középen/jobbra csak hárman maradunk védeni: 1 kicsi scout, M6 és én kis Lóri artyval. Pillanatok alatt legyűrtek minket és szépen beállt az ellen a sugárutakra. Egyik pillanatban ( de tényleg csak pár mp volt) még 12 lemming volt a másikban már csak az E-75.

Himmeldorf, lemmingek a hegyre, figyelmetlenül beálltam a templom utáni részre, mert innen lőhető a vár artyval. Kiszedek egy T-43-at és egyedül leviszek egy T30-at 100 hp-ra és ekkor rápillantok a minimapra... :Y Bazz, egyedül voltam csak ott, legközelebb a vár alatt volt 2 t7 nehezünk akiket épp akkor aprított fel egy E-75 és tsai. Lemmingjeink győztek a várban, én meg átstartoltam középen az ellen bázisára, ilyenkor jó, hogy gyors ez a Lóri arty.

Támadó módban az a kedvencem amikor a csapatom átrushol a prokhorovkai vasúti töltésen..

Aktív témák