- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz
HungAryan #1001 üzenetére
hááááát. nem értem és nem is akarok leszólni senkit, megbántani meg főleg, de nekem az WOT logónak tűnik, nem PHE-nek...vagy csak nem tudom belelátnia PHE-t vagy valamit mókolni kell?
---
Más: nem tudom , hogy ki hogy van vele de én lecseréltem a sluggerem M18-ra és leesett az állam!Amit az a kis szar tud az hihetetlen...72 km/h a max neki és hát ha szorul a hurok lelépek vele...jelenleg 58% a statom vele de volt már 59 is , ami nekem a legjobb mind közül. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nemsokára már a 2. skill-t kapja meg a legénysége. És ehhez kapcsolódóan mondom, hogy a vezetőnek azonnal kuplungégetőt érdemes adni, mert a fordulás háááát nem olyan mint a T50-en...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest