- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #256896 üzenetére
én is hasonló szopatáson voltam tegnap. Tök mind1 volt melyik szerverre léptem be és mind1 volt, melyik játékmódot indítottam el (roham, random, hógolyó) mindegyikben csak bukó, de abból is a fájós fajta, mikor 2 percnél a csapat fele már nem létezett!
És akkor nézegettem este játék után az Obj.279 küldiket és találtam benne olyat, hogy öljek meg 3 v 4 tankot a csata ELSŐ 4 percében! Hogyan kérem?!? Örülök, ha a csata eltart addig!!!Hiába vettem így a parancsokat - a 4 gyakorlatilag szart sem ér, csak ezt nem néztem meg előre sajnos
- így feleslegesen kidobott gold volt ez is.
Nem ártana a küldiket kicsit frissíteni a mai játékhoz, mert bőven eljárt felettük az idő!
Light-os, spottolós küldik gyakorlatilag majdnem mind kuka, mert a balfék csapat nem lő semmit, hiába derít az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Windowsos tablet topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest