Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• xAttilax

őstag

válasz Plata #246952 üzenetére

jó sok gond van itt :)
    1: CS-63: alap sebesség: 70 + 6 (lila turbó) VS ebr: 80
    Szóval kezdésnek nem gyorsabb.
    2: Nem vagyok túl ügyes EBR játékos de sok csatám van vele :D :
    1 ilyen szituációm nem volt 1179 csata alatt amire emlékzenék. Egyszerűen fizikailag nem találkoznak egymással túl sokat (8-as tank ha tízes MM-et kap akkor sincs sok 10-es med a csatában és még CS-63 is legyen...) +, hogy még akkor egy helyen is legyenek még kevesebb az esély. De annyiban igazad van, hogy egy 10-es med eltapos egy 8-as light-ot :U

T49 még a Light-ok között is inkább a lassabb kategória (65) nemhogy ebr.
    Nincs túl sok csatám a t49-el és nem is vagyok vele sem valami jó:
    De ez mind derp gun. szóval úgy helyesebb lenne, hogy "nagy eséllyel nem találod el" :D
    De teljesen lényegtelen is mert a drep gun-os t49 az ritka mint a fehér holló és akkor is esélyes, hogy valami bot van benne. Ennyi csata alatt többször lőtt el BZ mint t49 derp-el és szerintem az is 10 alatt van.
    De tökéletesen igazol a példád, mert 9 és 10-es tankot hozol fel ellenfélnek, hogy mennyire jó ellene és nem 8-ast.

h1mpi
    nagyúr

Én is szar vagyok vele, de ha picit ráérzel akkor iszonyat fun. Mostanában kicsit ráfeküdtem, mert ennyi csatából még nincs meg a 2. GM-se :B és kurva jó.
    30 napos statom vele és a többi light-al:
    Mondjuk ez már jó felszerelés és prém kaja mellett amit a többi nem kap, de simán is jobb. A játékélmény meg nekem mérföldekkel jobb.

• h1mpi

félisten

válasz Plata #246952 üzenetére

Ez egy kalap sz@r :D

balinka: Én csak a nagyobb átütésűvel használom

Új hozzászólás Aktív témák