Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
jozefgucci1 #128386 üzenetére
Nem rossz az a 13 90, csak nem az a tipikus tank, amivel minden helyzethez tudsz alkalmazkodni. Egy 5-7 sec alatt töltő, gyors gép bárhol megállja a helyét, de ez a masina a burst-dmg-ből él, utána meg 40 mp rejsz-rojsz... Abszolút alkalmas az összes szpot-küldetésre, jártam már vele 11 ezer felett is, 1100 körül van az átlagos szpotom. Csak sok helyen nem egyszerű vele a játék, a pályák és a jellemző csapatok miatt nehéz azt játszani vele, amire igazán való.
-
Remus389
veterán
válasz
jozefgucci1 #128386 üzenetére
Nem tudod a hátterét.
Az AMX nekem kb. két éve egyszer megvolt, akkor úgy még mentem a scoutokkal, hogy mentem előre, lőttem azt 2-4 perc alatt meghaltam. Legyen meg a dupla azt kész, egyszer vége lesz
Most ismét megvettem a küldik miatt, meg ott porosodtak nekem a jó francia legínyek(4+ skill) (a francia tankokat egyébként végigcsináltam), akciós is volt, adta magát.
Már másnap meglett az LT-15 az álcázásra és spottolásra kihegyezett AMX-szel (ez nem az amit láttál, ez a korábbi, a 7000-res), és ugye most elvileg a 8000-res LT-15 is, de ez csak véletlenül, nem jutottam el odáig.
Úgy lett meg 1 nap alatt szinte, hogy előtte csomót szenvedtem a T-54 ltwt és a sp1-c-vel, mitudomén, több száz kör és nem. Szóval nagyon elégedett vagyok a kis amx-szel, jó volt megvenni és nekem fun. Remek kis scout, csak tudni kell használni ennyi.
jr1994 "A T49 meg troll", már ha sikerül eltalálni és nem lőnek ki addig míg célzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest