Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
zozyk
üzenetére
zozyk:
IGEN!
van akinek 3000 Ft nagy kiadás! mert havi nettó 100ból, ha kifizeted az albit/hitelt+rezsit nem sok marad. Én szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de a valóságról borzasztóan elzárt világban élsz, ha azt hiszed, 3000 Ft mindenkinek zsebpénz, aminek az 5xörösét el lehet inni egy péntek este. Nem hiszed? Menj be a DM-be, 800 ftért cipőtalpragasztót lehet kapni. Mert valakinek nem jut a kínai vackokra se, ha váratlanul tönkremegy a gyerek egyetlen használható téli cipője.témához:
nekem van prémem és vettem prém tankot. Mert nekem megéri. Ha lenne napi X órám klánozni, hogy összejöjjön a goldmennyiség, nem vennék. De ahogy én gondolom, ahhoz, h normális hozamod legyen, heti 3-4 alkalommal, 1-2 órát illik a klánnal menni. Ez nekem többnyire a WOT időm harmada, alsó hangon. Hétközben ennyi sincs. Ennyi idő alatt a bejövő gold árának többszörösét keresem meg.
Plussz, nekem ez játék és kikapcsolódás. Nem szeretnék kötelezettséget vinni bele. Nekem fontos, hogy akkor és annyit és azzal és úgy játszom, ahogy nekem kényelmes.
Van más hobbim, amire többet költök, ez ennyit ér. A kikapcsolódás és a nyugi napi 4-5 óra alvás mellett megér ennyit, nekem.
Örülök, h ezzel segítem a játék fenntartását és ehhez hozzá tartozik, h a kevésbé szerencsés helyzetben lévő vagy szigorú elvekkel rendelkező játékostársaknak is szívesen segítem a játékuk megmaradását. Köszönöm nekik, hogy van kivel játszanom, amikor szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus M16
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
IGEN!