Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #245155 üzenetére
Ez teljesen általános, mindenkinél így van. Streamereknél is ugyanez a helyzet, nálam is, nálad is és az összes játékosnál. Sajnos néha összefújja a szemetet a szél és nem tudsz ellene tenni. Próbáld meg a lehetőségekhez mérten a legtöbbet kihozni belőle. Lépj túl rajta, jöhet a következő csata.
Annyi a titok hogy magaddal legyél elégedett a többi nem számít.
Vereség? Kit érdekel? Nem lett 5k damázs? Kit érdekel? 1:15-nél nem is lesz jó csatád, de persze előfordul hogy mire ledarálják a töltelék embereket addigra összelősz annyit amivel elégedett vagy. De fontos hogy magadban el tudd fogadni hogy ebben a csatában ennyi volt, hiába tettél meg mindent.
Üdv:Viktor
-
BerserkGuts
őstag
válasz hulp01 #245294 üzenetére
azért kell rá minden lópikula csokika vagy mi tejfölös doboz hogy jól lehessen vele célozni minden százalék számít mert összeadódik pl: elitnek is 0.3 pontosság közeli tankok működnek jól
csifi szerintem is menjen CW-re
#245297 Viktoár
köszi azért 7nap elég sok freeben 1nap szokott lenni[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
aktív tag
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #245487 üzenetére
Ezen ne húzd fel magad, minden szarra rárakják a random generátort mert azt hiszik ettől lesz változatos a játék. Pedig ettől csak igazságtalan szituációk alakulnak ki. A játékosállománytól lenne változatos mert ahányan vagyunk annyiféleképpen
nemgondolkodunk. Nem attól hogy a játék vagy-vagy alapon hátráltatja vagy segíti a játékodat.Üdv:Viktor
-
aktív tag
-
ddt500hu
veterán
válasz hulp01 #245519 üzenetére
A farmolás nálam úgy a randomban mint a frontline-ban így működik:
Pérmium előfizetés, prémium tank, 50%-os kredit booster benyomva.
Randomban ha nincs semmilyen küldetés 4-600e kredit jön össze amíg a booster ketyeg.
Frontline-ba 900-1,2 millió. Az alap csaták 20-25 perc alatt hoznak 250-300k kreditet, a jobbak 400 felett.
Ha mázlid van és be tudsz indítani egy negyedik csatát is az a legjobb.
Tegnap előtt:
Ja és a sima randomban túl sok idő megy el a: Belépés, felvonulás, csata, kilépés, csatajelentés nézegetése, belépés.
Itt megspórolsz egy csomó időt azzal, hogy állandóan a csatában vagy. -
kchryss
veterán
válasz hulp01 #245577 üzenetére
És akkor tegyük hozzá hogy iyouxin is csak nemrég kezdett agresszívebben játszani. Múltkor visszanézte pár régebbi videóját és meglepődött rajta mennyire passzív volt régen.
Aki tényleg agresszíven játszik és jó heavy-vel az Daki. Ő olyan szitukba megy bele a csata elején hogy csak pislogok hogy nem hal meg azonnal. -
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #245684 üzenetére
Érdekes ez az egész mód. Olyan csapatösszeállítások vannak néha, hogy csak pislogok. Tegnap pl Airfielden 3 vsapattárs hozott FV4005-öt. Mondom ez úgyis bukta lesz ez a kör én is beviszem az FV-t. Az ellennél 5 heavy, 2 med volt a felállás. Természetesen megnyertük.
Westfielden 2 light, 2 med, én STVRvel a többi heavy. Az ellenfél csapat szinte csak Sconq meg 2 med. Nyertük ezt is. Mondom wtf?
Amúgy westfielden az STRV elég efektív tud lenni. Nem a bokorban bújkálva hanem a dombon a frontvonalon. Az ellen általában Sconq, Kranvagn meg STB-ket hoz. Csak úgy pattognak rólam. Tegnap egyik csatában többet pattintottam STRV-vel mint a heavy-ink.
-
po1son
addikt
válasz hulp01 #245704 üzenetére
Magasabb szinten is vannak már wg botok bőven, sajnos evvel számolni kell.
A meccsek nagy része meg egyébként manipulálva van, nem a játéktudás a perdöntő, hanem ki milyen RNG-t kap.Túl vagyok már 50e csatán kb a wotos karrierem során (8-9 év alatt) és soha nem volt ennyire gusztustalan csaló a játék.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz hulp01 #245707 üzenetére
Sajnos néha "agyhalott" a játék, tudom mindig sírok az RNG miatt, de itt van éppen egy mai példa a JGPZe100 játékomból...
Szituáció: Támadás mód és mi védünk.
Obj 140 "egyedül" harcol 4-5 tank ellen és folyamatosan spot alatt tartja őket, én nyugodtan összeszűkült célkereszttel supportolok 450-500 méter között, de mindegyik lövés mellé...
A 4. lövésem talált először (GOLD lőszerrel ment összes).
Szerencsétlen obj 140 pillanatok alatt elporladt és okkal merülhetett fel benne a kérdés, ki ez a balfa.z a JGPZ?!Lehetek bármennyire jó játékos és bárki mondhat nekem bármit, ez a wot egy szerencsekerék lett.
Ha átlagot kéne nézni 10ből 8 meccs minimum manipulált RNG szempontból, nyersz 4et és vesztesz 4et, ezek a 5 perces meccsek, a maradék 2 meccsen tényleg egyenlő esélyek vannak és a skill dönt.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Djuree
félisten
válasz hulp01 #245717 üzenetére
nekem a tvp jött be a legjobban, a bónusza nagyon brutál, majd 10mp alatt betölti a teljes tárat. szanaszét szed mindent...főleg golddal. plusz gyors, mindenhova odaér, lehet vele flankelni, így armor se kell neki különösebben.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
válasz hulp01 #245879 üzenetére
Több ponton is változtattak , régen teleportalas is ment ha foglaltak, bc ha benyomta a pajzsot nem tudott lőni most meg simán lövöldöz tovább, elég leszedni a generátorokat nem kell még plazmat is bevinni, a plazma meg úgy kapod hogy leszedsz egy generátort tehát egy csatában 3 szor kell ezt megtenned mert 3 plazma egy csatában négy alkalommal ez volt a küldetés ha jól emlékszem. Először én se értettem. Harrierek tultolva ,BT butitva. A Bt 220 ak meg bekaphatjak. Lehetnének jó fejek , bár egyszer futottam össze ilyennel . Máskor se volt túl gyakori
-
Baltazár123
senior tag
válasz hulp01 #245879 üzenetére
Nekem eddig 4 BT csatám volt, mind sztyeppén természetesen. A 3 BT küldetés egyszer megvan eddig. Egyszer győztem, egyszer csináltam 15k sebzést vesztes körben meg a harmadik küldetés, kb 10 frag jön csatánként. Tehát kb 8-10 BT csatával összejön kétszer a harmadik küldetés és az a fontos. Az első két BT küldetés nem ad semmi fontosat, nem számít az se, ha nem sikerülnek, a harmadik meg sima grind.
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #245977 üzenetére
Én nyomtam vele egy pár csatát tegnap. Mikor már csak néhány Harrier kill kellett a küldetéshez, a csata végén feltűnően hagytam hogy szétlőjenek, mert amúgy esélyük nem lett volna. Az egyik rám is írt utána és megköszönte persze volt hogy maguktól is szétlőttek, de amúgy lehet a WT-vel nyerni ha odafigyelsz.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #246036 üzenetére
Én elengedtem a roham módot már az elején, csak annyit játszok ami a küldetéshez kell. Csapat nélkül elég frusztráló a játék, sok jó játékos kiég az event alatt.
Ezt a zászlós dolgot nem is néztem eddig. Ha jól értem mind a 3 szezon alatt arany ligába kell jutni hogy kapj egy tech tree-s tankot 3d-s skinnel?
-
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Az hogy lila nem jelent semmit ebben a módban mert ha csak egy ember is kiesik (vagy rossz tankot választ) már szinte garantált a bukta.
Tegnap Bronz A-ból indultam neki a heti küldetéseknek. Zsinórban 4 bukóval kezdtem, Rögtön a B-be találtam magam.Volt a csapatomban TRIGG-es szakasz, mindketten FV-vel jöttek és egy lövés után elpárologtak....sima bukó.(overlord) De volt városba grille, ebr, meg ilyenek. Egyszer megkérdeztem a ligth játékost westfielden hogy miért jön rhm-el. Azt mondja ő spotolni fog. Mondom ember, körülbelül 2 négyzetnyi területen, a dombon megy majd az adok-kapok, és van rádiótorony a felderítéshez. Mit akarsz te spotolni? Persze elhúzott a sarokba és sima bukó lett.
Sok lila van még mindig itt az alsó osztályban, lehet hogy hullámvölgy miatt vagy csak későn kezdték a roham módot. Aztán még ott vannak a megmondóemberek akik visszaszámlálás alatt már mondják hogy ki mivel jöjjön vagy különben köpködnek és anyáznak. Sokakat stresszel ez a mód , főleg a "jutalomrendszer" miatt mert nehézkes a haladás. Ezt a stresszt zúdítják rá az olyan potya játéksokra mint én, nem nekem való ez a mód. Ha lenne további cucc amiért érdemes küzdeni akkor megértem de egy vacak festés meg az e-pénis miatt? Oké ott van még a kifejlesztehtő cs63 jutalom tank ami "rétegtermék".
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz hulp01 #246114 üzenetére
A csata jelentésben ott van azt hiszem hogy mennyire jól használtad a verdádat,a szerepkörének megfelelően vagy sem.
Legalább is rémlik ilyesmi.Mostanában tényleg hanyagoltam a módot.
Le foglalnak más játékok.
Viszont egy érdekességet tudok mondani.
Az egyik accomon egy lökött CS-63 van a másikon normális.
Dilis CS-63-al jobb csatákat mentem.
Két kisérleti modul van rajta meg lila töltésgyorsító.A végsebesség volt a lényeg nála.
Randomban szoktam vele kergetni EBR-eket.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #246128 üzenetére
Nem jöttem rá, hogy működik ez a pontrendszer. Az tény hogy ebben a fenti csatában mindenki más hozzávetőlegesen 0 teljesitményt mutatatt be, lehet azért. Máskor ennyi sebzésre vereségnél -10, vagy -16 pont a jutalmam.
-
2thletme2day
őstag
válasz hulp01 #246112 üzenetére
Nem emlékszem már pontosan de Maussal Enszk-en volt 4-5k damage meg mellete 2-3k felfogott. Meg lehet, hogy capeltem is harc közben. Szerintem a tekintély pontok után osztja a +/- pontokat is. Capelés, fontos pont használat stb. Amúgy ha fent vagy mehetünk szakaszban is akár. Ez mondjuk vonatkozik mindenkire. Sokan fentvagytok a barátlistán innen.
-
jr1994
addikt
válasz hulp01 #246136 üzenetére
Tudom miről beszélsz. Most húzom párhuzamosan a CS 53-mat és a Mauschent Ilyenkor úgy készülök, hogy egy kaki lesz a meccs. Minden meccs ami vállalhatóan sikerül, ajándék ráadásul igyekszem nem elszórni ezekre az összes free xp-met, kell majd a CS 59-re, meg biztos lesz megint assembly shop vagy valami hasonló ó jajj.
-
Djuree
félisten
válasz hulp01 #246144 üzenetére
én a 6-osnál járok, de rettenetes, nem vagyok hajlandó vele többet játszani, már tervekből nekem is megvan a 7-es de még nem vettem meg. ha megnézem milyen medekkel van egy sorban sírva fakadok, bármelyik jobb szerintem.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joergie
őstag
válasz hulp01 #246153 üzenetére
Szvsz ennél bonyolultabb, mert amikor geforce now-al jelentekeztem be, akkor a billentyűkiosztást asszem megjegyezte, a grafikai beállításokat viszont nem, azt minden indításnál újra kellett kalibrálnom. Ennek amúgy van értelme szerintem.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jano_77
nagyúr
válasz hulp01 #246741 üzenetére
Az tök jó, hogy a képességek randomizálását megszüntették, de az nagy kibaszás, hogy egyes slotokba, csak azt a bizonyos három képességet lehet rakni, így nem tudok pl légicsapást és arty-t egyszerre felrakni hiába elérhető már!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest