Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
egyertelmuen a tier limites premtankok miatt kerult ez eloterbe szerintem
"Továbbá tudomásul veszed és beleegyezel, hogy semmilyen, a játékban elért, megszerzett vagy megvásárolt további jószágra nem gyakorolsz tulajdonjogot, függetlenül attól, hogy mennyi időbeli vagy pénzbeli befektetéssel járt ezen további jószágok megszerzése. "
nem vennek ra merget h ez megfelel a jogszabalyoknak

ilyeneket szinlelt szerzodesekben se feltetlen mernek leirnipl eladom neked a kocsit de te vallalod h nem tartasz igenyt a tulajdonjogra csak fizetsz.

-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Én sem szoktam szakaszozni de 1.0 óta biztosan.
Tegnap este egy számomra ismeretlen klán társ szeretett volna menni.
Mondtam van még fél órám a 9-es light-al.
Meghívott 2x is míg csatában voltam.
Rányomtam = lejárt , másikra is = "Hiba a csapathoz való csatlakozáskor. Kizártak a csoportból".Leges legszebb hogy az összes tankomat zárolta a rendszer.
Kilép és újra be megoldotta a bugot de remélem egyre több hibát javítanak a közeljövőben mert lassan vicc kategória hogy az ilyen és ehhez hasonló apró hibáktól hemzseg a játék amit már 7 éve kőbaltával dobálnak.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem az ilyenek fel sem fogják hogy csatában vannak.
Az életben nem lesz ebből élvezhető játék amíg zombik is játszhatnak és a wg is a sajtságos üzletpolitikáját erőlteti.
A 9 éves fiam kipróbálta és 2 csata alatt még ő is többet tett le az asztalra mint pár csapattársa.
Most hirtelen támadt is egy gondolatom az ilyen bot játékosok kiszűrésére. Be kellene vezetni hogy minden tierhez tartozna egy oktató pálya (szkript) amit ha nem tud "megoldani" az illető akkor nem mehet az adott tierbe.
Mondjuk tier1-hez elég megcsinálni a jelenlegi tutorialt. Tier2-höz már kellene egy kis játék mechanika ismeretség is például lőszertipusok ismerete, mindezt szituációs feladatok megoldásával tennék aktíválhatóvá..
Tier3 , felderítés,rejtőzködés ismerete, szintén szituációs feladatokkal érhető el.
És így tovább... gyenge pontok, páncél használat, táras tankok, térképek ismerete stb.....egészen tier 10-ig.Mire eljutnak a végére tudnik kell legalább az alapokat és kevesebb lenne a szotyoládéagyú játékos.

Tudom hogy ez ellenkezik a wg felfogásával de egy viszonylag könnyen megoldható és járható út lenne.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
sajnos azonban az sokkal jellemzőbb, hogy nem ilyen kaliberű játékosokat tesz mellém a játék, hanem sokkal inkább olyat, mint az iménti csatában, ahol szerintem a WOT legnagyobb BOT-ját sikerült látnom - hála égnek az enemynél volt - aki 79K csata alatt azt nem tudta elérni, hogy legalább bevörösödjön!

Az ilyen miért játszik, miért erőlteti?!? Kizárt, hogy egy percét is élvezze!

-
jr1994
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
" 2 - 4 June: Heavy Tanks
9 - 11 June: Medium Tanks
16 - 18 June: Tank Destroyers
23 - 25 June: Light Tanks "Hétvégi akció: Spotlight: Heavy Tanks
Ahogy várni lehetett Tier V - VII akciós akár Prémium járgányokból is."Tankfest Special" majd 30 June - 2 July
Ekkorra vártam volna top tier akciót de azt is max a Brit ágon ahogy tavaly volt.
Szerintem itt lesz a T-34E minimaraton.Ui: Mostanság annyi heti/havi küldetés van hogy mikor kisöprőm a raktárat mindig lesz 1-2 M kredit hozamom így már nem is annyira fájó ha épp nincs top tier vagy felszerelés akció de persze nem mondom hogy soha többet ne legyen.
-
Haart
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Hát figy nekem az IS7 kb a leg szörnyűbb tankom 35% a winratem vele kb. Szörnyű az a tank.
Sidescraping undorító dolog. Ahhoz rettenet skillesnek kell lenni hogy jó légy vele. Ha már nem ugy állsz akkor véged szinte bármi átlő. HIába van jó armorod ha mindenki tudja már hogy a lower plate-et kell lőni. Azt meg csak speciális esetekben tudod eldugni, pályától függ.
Húzom a T10-et és várom hogy live legyen végre a obj 277 remélem az jobb lesz. Leglábbis az én playstile-omhoz jobban megy a T10 mint az obj 257. De sztem még a 257 is jobb volt mint az IS7 kb. -
Puculo
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Pár éve volt egy négylevelű lóhere matrica amit talán Szent Patrik napi küldetésben lehetett megszerezni. Úgy rémlik mintha annak lett volna álca értéke is. Viszont sajnos azt elbaltáztam rendesen a KV 1-re anno. Ha visszavenném a KV-t vajon meg lenne még a matrica? Le lehet szedni róla, vagy annak már lőttek? Tudja esetleg valaki?
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Én sem szeretem, de az adatok azt mutatják, annyira nem megy vészesen rosszul vele. Mindenképpen olyan helyet kell vele keresni, ahol kihasználható a csőlehajlás, és gyorsan fedezékbe lehet vonulni, vagy legalább a tornyot visszahúzni. Nekem már a 170 mm átütésűvel is bejön, T6-ban az is bőven elég, igaz még csak a grind elején járok (jórészt csak szorzózgatom), lehet a végére változik a véleményem.

-
Plasticbomb
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Pedig egesz jol is lehet hasznalni, csak turelmesnek kel vele lenni. Az ARL nem egz KV sorozatos tank, megcsak nem is egy T1 Heavy/M6. Az eleje nagyon hasznalhato is tud lenni, lehet vele pattintani is, Egyedul a nagy kaliberu orosz agyuk voltak vele regen gond. De azokat is meg tudta trefelni. Es volt olyan, hogy trackelni probaltak, es ugy sebezni, ami a kialakitas miatt nem vol konnyu.
Gyak, szerintem, azon az agon az volt az egyik legkonnyebb tank. Marmint amikor vegre meglett ra a nagyobbik agyu. Addig szenvedos volt az agyukkal. De tier6ban a 200 pen, az nagyon kellemes segitseg. (Legalabbis ugy remlik, valami 202 vagy valami hasonlo penje volt.)
Az utan kovetkezok annyira nem volt fun, annyira papir mind, hogy teljesen elkedvetlenitettek. Aztan egyszer fogtam, es vegig huztam az 50-100at, majd megtartottam, hogy majd jatszom meg vele. Aztan egyik akcio alkalmaval eladtam, mert kellett az ara... Most lehet vissza kene venni Frontlinera. El is feledkeztem rola...
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Az simán lehet mert előző csatában már idegállapotba hozott egy camper top tier noob akinek küldtem szeretet lőszert így ebben a csatában összejöhetett a kék szín de ez így szemétség hogy büntetlenül belém lőhet.
Gondolom ha visszalövők akkor én pihentetem magam egy kis időre.
Köszi szépen!Itt a 8-as sor replay ha érdekel.
Délről indulva győzelem persze nem rajtam múlt. -
Simulacrum
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a térkép, talán ha 1 vagy 2 csatát vesztettem rajta csak, a többi mind nyerés volt bármelyik oldalról is kezdek. Sőt én azt gondolom pont délről a jobb, mert K9-ben nincs épület így biztosan föl tudunk menni az ellenfél oldalára. Északról már volt olyan vesztes csatám, amiben az ellen 430U-ja bement B2-ben levő ház mögé rögtön az elején és nem bírtunk fölmenni és kiszedni is nehéz onnan, mire sikerült elvesztettük a másik oldalt.
Tegnap is volt rajta egy jó kis csatám. A Tiger P-nk végig kempelt, de így ő lett a hős kb. a végére.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
majdnem biztos vagyok benne, hogy a hétvégi ht, mt, td stb event csak tier7ig lesz leárazás. ne legyen igazam, de szerintem így lesz.
Létezik, de egyszer már berakták újra kissebb változtatással, szóval én remélem hogy max kicsit változtatnak, de lehet majd tolni. meg valami értelmet adhatnának neki... -
-
wwenigma
Jómunkásember
-
robogo81
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Igaz kevés vigasz,de pár pecs óta a t3-as tankok már nem látnak t5-öt,én se a Pz.S35-al,se a francia 3-as prém td-vel nem láttam ötös tiert,rég óta.
Az meg kemény, hogy nem azért buffolnak mert a régi limites tankok "elavultak",hanem mert nem tud velük az MM mit kezdeni.
Pedig egy +10-15%-os pen emelés elég lenne ugy általában ott ahol már kevés lehet a jelenlegi átütés,és nem kellene a limithez nyulni.De nem ez a cél. -
Emu
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Fogalmam sincs

Eddig bármikor eljutottunk a végjátékig (2 alkalom
) nekem engedte sebezni oldalról és hátulról is.@kchryss sajnos igazad van, tegnap az utolsó csatában arra jöttem rá, hogy hagynom kell az egész győzni akarást a fenébe. Frankón lehet bujkálni, oldalról csipegetni, arra jobban adja az xp-t és a szinteket is. Sajnos nekem a spagettin nincs még 6. érzék, így nem mindig találom el, hogy mikor kerültem spotra - apropó spot: nem értékeli a rendszer kellően sem xp-ben, sem kreditben, sem rangban kifejezve - de nagyon lehet vele darálni. Ilyenkor jól jönne egy Lor40t, vagy egy S1, esetleg FV4202.
@jr1994 ha újra kezdhetném, én először a tank boostot raknám ki szerintem, ha egyedül játszol az van legjobban a hasznodra.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
De el ám
Legalább pattintani még tudott ha valaki belemászott a képedbe vagy mentél vele előre disznó módjára, na de ezek után majd 
Vagy úgy is tekinthetünk rá, hogy inkább átdolgozzák sniper tanknak, ha már az utódja is hasonló szerepet fog betölteni a paraméterek alapján.Greentea
Gratulálok!

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Jól emlékszel a névre, de ő amerikai és az "na" szerveren nyomja főként. Nemrég csinált egy új acc-ot eu szerverre, ezzel találkoztál most. Itt a kezdőbetű nagy i-vel van írva csak kis L-nek néz ki.

-
Jadro
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Grat! Én már lemondtam róla. Kihúzni nonszensz ilyen csapatokkal, ugyanezen okból egy fillért sem adok érte. Majd ha WG kitisztítja a 60K csatás 300 WN8-as botokat. Addig bekaphatják. Napi 5-10 meccs és megyek csinálok mást. Itt aj ó idő, van mit csinálni a kertben is.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Megnéztem és be van kapcsolva a Támadás mod, ennek ellenére nekem is csak sima 2 zászlós csatát dobott Sand Riveren, pedig mint mondtam elég sokszor kapom.
zozyk: szerettem volna írni játékon belül, hogy hogy van a bokád és meddig leszel még ágyhoz kötve, de sajnos már ismét chat bant kaptam inzultálásért - nem értem mire céloznak
Mondjuk kicsit erősnek érzem a dolgot, mert MÁJUS 9-ig szól a tiltás! 
-
lacibacsi
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
(#163525) @Simulacrum:
A 705a-t én nem nevezném op-nak. Kivételesen sikerült nagyjából jól balanszolniuk annál a tanknál. Talán kicsit kezdőbarátabb, mint a többi 10-es heavy, de az unikum játékosok akiknek a véleményét hallottam azok mind szidták. Skill4ltu konkrétan a legrosszabb 10-es heavy-nek nevezte, nyilván túlzott, de nagyon megszenvedett amíg kihúzta rá a 3 kiválósági jelet. Egy jó játékos kezében a wz-111-5a és az is-7 jobb tankok, mint a 705a.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Annyi különbséggel, hogy Ő a másik oldalról mint én. Mert én a házak közül lőttem ott a várban kibújó T29 és nem tudtam eltalálni, mert szintén egy láthatatlan vmi blokkolta a lövésemet, ami amúgy nem volt ott, mint ahogy QB videóján sincs ott semmi. Pedig nekem is minden Ultrán van és gondolom Ő sem egy Commodore 64 tolja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Csak egy gondolatfuttatás a Wotzillás adatok alapján.
Ha megnézed az elmúlt 30 napodat ("Tank activity by game mode" részt kell nézni), és berendezed lejátszott csaták száma szerint csökkenőbe, akkor a wn8 oszlopban a kis grafikon ikonra kattintva megmutatja, hogy hogy alakult az adott tankkal az elmúlt 30 napod. Ebből az látszik, hogy szinte mindegyik tankkal csökkenő tendenciát mutat a wn8-ad. Ergo tényleg nem játszol olyan hatékonyan, mint szoktál.
Ha hozzávesszük, hogy ezeknek a nagy része light, ami általában stathúzó tankosztály, tehát valamivel kisebb hozzáadott értékre is magasabb wn8-at ad, mint mondjuk egy heavy, akkor ez megint csak oda vezet, hogy bár úgy tűnik, hozod az átlag wn8-adat, valójában olyan tankkal hozod az átlagodat, amivel könnyebb (nem játszani!) statot húzni, plusz még az adott tankkal elért eredményedhez képest romló a tendenciád. Ez a kettő pont elég ahhoz, hogy annyival kevesebb ráhatásod legyen a csatákra, hogy nagyobb eséllyel veszít a csapatod.
Ha valóban az 1.0 után érzed ezt, akkor még az is lehet, hogy neked valamiért nehezebb átállni az új grafikára, és jobban meglátszik a teljesítményeden, hogy kicsit mások a pályák. Annyira megszoktad már, hogy hol mit kell keresni, hova kell menni, honnan hová tudsz belőni, hogy ha ezek nem úgy működnek az átalakítások miatt, akkor nyilván nem tudod kihasználni őket annyira. Még. De ez meg majd úgyis javulni fog.
Szerintem ne aggódj, helyre fog ez állni, amint vége a maratonnak, és amint meglesz a hiányzó light küldi. Figyeld meg, ha utána ugyanúgy lenyomnál 700 csatát ugyanezekkel a tankokkal, sokkal jobban menne, mert megszűnne a tudatalatti nyomás a küldetés miatt.
Sok összetevős ez, nem egyszerű. Kitartás!
Ui.:
Olvasom közben az 1000 pénzfeldobást. Hát igen, a te utolsó 1000 csatádban ~49,7%-od van. Az majdnem 500 fej, és 500 írás.
-
dvids
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Örülök, hogy meghallgattál, egy dologra reagálnék:
"Ezek alapján szerinted az 1900+ WN8 azt jelenti, hogy nem vagyok hatékony, átlag alatti teljesítmény lenne!? Hmmm...akkor mi számít átlagosnak, ha megkérdezhetem?"
Az "átlag alatti teljesítmény" alatt a győzelmi arányt értettem. A magas WN8 nem feltétlenül jár magas győzelmi aránnyal még hosszú távon sem. Egy-egy napot, pár csatát nézve lehet jogosan hivatkozni a nem előnyös MM-re és a csapattársakra - ahogy érkezhet tízből nyolcszor ugyanarra az oldalra a pénzérme. Az ilyesmi dühítő, de nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, mert hosszú távon (nagy számú csatában) ez kiegyenlítődik. Mindenki ugyanabban az MM-ben van és összességében ugyanazok a csapattársaink is - ahogy 1000 pénzfeldobásból már nagy valószínűséggel közel fele-fele lesz a fej és írás. Azaz kellően nagy számban nézve a statisztikáink már a saját teljesítményünket tükrözik.
Van ennek pszichológiája is, az ember hajlamos a rosszra jobban koncentrálni és emlékezni. Egy 60%-os "lila" után egy 40%-os "fekete" nap az hozza az átlagot (ugyanannyi meccsszámnál legalábbis). Mégis a kettő közül a 40%-os tömény frusztrációjára emlékezünk sokkal erősebben.
Érdemesebb az embernek a saját teljesítményére koncentrálni. Egyrészt, mert csak így válhat jobbá, másrészt mert így több lesz a sikerélménye. Van, hogy olyan meccsről is elégedetten jövök ki, amikor csúnyán kikaptunk, mert tudom, hogy én mindent megtettem a győzelem érdekében és jól játszottam. Félreértés ne essék: én se vagyok egy szent, olykor én is anyázom a csapattársakat, vagy a játékot, de lehiggadva már igyekszem racionálisabb lenni
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Harag ?
Ugyan már ... jó arc vagy .Üde színfoltja ennek a megmondóemberektől hemzsegő topiknak . Ezt jó értelemben mondom , tehát értsd így .
Borítékolom Neked , hogy hamarosan fülig ér a szád a jó/kiváló eredményeid láttán . De arra készülj fel , hogy ezután megint jön egy "lejtmenet" . Ha ezt megérted és elfogadod , azzal hatalmasat léptél előre abban , hogy ne idegesítsd magad feleslegesen .
Az eredményeim jók abban a kategóriában amibe tartozok .... nem vagyok 20 éves . Nem vehetem fel a harcot a 20 - 30 éves korosztály titánjaival , akiknek nem ez az első online játék amivel játszanak . A teljesítményem erős közepes , és ettől nem sokkal lesz jobb .
Az ilyen esetekkel nem tudsz mit kezdeni . Ha ez nem manipuláció , akkor semmi nem az .
-
dvids
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nézegetem ezt a képet a statisztikáidról, szerintem rossz következtetéseket vonsz le az adatokból. "Lila" (feltételezem a győzelmi arányra gondoltál) egyszer voltál csak, egy 20 meccses napodon. 20 meccs az iszonyat kicsi mintavétel, egyetlen győzelem helyett bekapott vereség 5%-ot változtat az arányodon. Fej vagy írásnál is kijöhet könnyedén 10 feldobásból 7-8 fej, akkor sem kell kapásból arra gyanakodni, hogy az érmét manipulálták.
Érdemesebb inkább az elmúlt 30 napi teljesítményedet összehasonlítani az összessel. A jó WN8-ad dacára önmagadhoz és az átlagjátékoshoz képest is alulteljesítesz, ami azt mutatja, hogy mostanában nem játszol hatékonyan. Ennek számos oka lehet: elment a kedved, nem vagy jó formában, több meccset játszol mint korábban és fáradtabb vagy, olyan tankokkal játszol, amelyekkel kevésbé tudod befolyásolni a csaták kimenetelét, kevesebbet szakaszozol, a győzelem helyett a statokra hajtasz (aminek oka lehet a küldetések teljesítése is). Hogy ezek közül melyik igaz én nem tudom, nem is ítélkezem. Remélem nem gázoltam a lelkedbe, szerintem érdemes egy objektívebb, elfogultabb nézőpontot is megvizsgálnod.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
"...nem volt semmilyen zavaró tényező..." - csak az eredendő véletlenszerűség és a másik 14 + 15 tag akik a csatákban részt vettek.
Mielőtt élesedne a manipuláció-konteó csak abba gondolj bele, hogy a csata elkezdéséig mennyi az általad nem befolyásolható (azaz véletlenszerű) tényező: map kiválasztása, csapattársak-ellenfelek kiválasztása, spawn pozíció és spawn helyzet a többiekhez képest (át kell-e verekedned magad 10 csapattárson ahhoz, hogy az ideális pozíciód elérd) stb...és még el sem indult a csata.
-
törölt tag
válasz
jano_77
üzenetére
A pályák átdolgozását követően vagyunk páran, akik szívesen kísérletezünk az ilyen helyek felfedezésével (pl. erre is nagyon jó a gyakorló mód: nem csatában csinálod, senkit sem hátráltatsz vele). Igen, láthatta az említett IS-3 mástól is vagy maga jött rá. Sok hasonló pont került a játékba, korábbiak pedig megszűntek... ezért is örülök az átdolgozásnak, lehet újra kiismerni a térképeket, új taktikákat alkotni, nem ugyanaz van, mint amit már unalomig megszokhattunk.

-
sequator
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Ez nem manipuláció, ilyen a játékos állomány. 2*15 játékosból néha sikerül csapatot összeraknia az MMnek és akkor nyertek, néha meg nem, akkor bukó van. Mivel nem nézi, hogy milyen tudású játékosokat, milyen felszereltségű, milyen legénységű tankokkal tesz be, így könnyen összejöhet egy esélytelen csapat. És akkor a kevésbé jól kiegyensúlyozott pályákról még nem is beszéltem.
Nem viszi át a fennmaradó XPt.
Én is tegnap szembesültem a szomorú ténnyel.sautia
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
"...persze én voltam a f*sz..."
...
"Csak ha én nem megyek oda, akkor azt sem veszik észre, hogy jön a fél csapat.No és így jobb lett? Minimál sebzéssel kiszálltál, a csapat simán kikapott. Ha visszavonulsz időben (legjobb lett volna, ha el sem indulsz arra), akkor legalább normális sebzéssel zár(hat)tad (volna) a csatát. Kredit, xp szempontjából nem mindegy.
Az "el nem indulás"-ra, illetve az "időben visszavonulás"-ra persze megkapja az ember a "kemper kék/lila" stb. jelzőt, de ezzel nem kell foglalkozni. Akinek van szeme a pályán, az már a csapatok elhelyezkedéséből jó eséllyel meg tudja mondani, hogyan folyik le az adott csata, és ennek megfelelően tud gondolkozni, helyezkedni. Nem kell foglalkozni a sok gyíkkal, csak azzal, hogy te magad minél több sebzést, asszisztot, ezáltal xp-t szedj össze - ha közben megynyered a csatát (ami azért lássuk be, igencsak összefügg az előzőek véghezvitelével), már csak hab a tortán.
Magyarul amikor tudod, hogy sz*r van a palacsintában, ne menj hősködni, mert a legritkább esetben van érelme, eredménye. Menj biztosra, és egy vesztes csatából is hozd ki a legtöbbet. Néha előfordul, hogy csoda történik, vagy az ellenfél is balfasz, és meg tudod fordítani a meccset vert helyzetből is, egy jó játékos képes erre. De ehhez kell hp a végén, amit ha elveszítesz az elején valami hülyeséggel, akkor nincs miről beszélni.szerk.: közben bevégeztem a Charioteerrel, 68 csata elég volt hozzá (igaz, néhány, talán 7 meccs után kihúztam rá a top ágyút). Fullosan igazi gyilkológép, volt 5ezer sebzés feletti csatám vele, az átlagom 2ezer lett. Korrekt masina, meggondolom, hogy megtartsam-e, bár az tuti, hogy a legények mennek tovább, de a gép lehet marad. Ja és annak ellenére, hogy viszonylag jól ment vele, csak 47% WR-rel zártam... Evvan, nem rajtam múlt, az azért látszik az eredményből, van ilyen sajnos, igaz alig 7 meccs nem nagy minta.
-
Flash Gordon
senior tag
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
A legvégső esetben vetemedek arra hogy rálőjjek a saját csapattársamra de tegnap megtörtént, talán a sokadik csata miatti stressz...

Fisherman bay-en, fentről indultunk. Mindenki elment a városba, kivétel egy T28 aki fedezte a másik oldalt. Feltünik 3 med és egy T30 a T28-cal szemben, többször írok az artynak hogy azokat lőjje mert a városban túlerőben vagyunk. Erre elkezd idiótázni meg a szokásos get cancer, small dick, report, stb....
Én T95-tel becammogtam a kezdőkör mögötti bokorba és löttem a T28-ra eső medeket. Aprítottam ugyan, de nem tudtam megvédeni viszont az arty továbbra is a várost lőtte. 
Gondoltam van még annyi időm mire rám esnek a medek meg a T30 hogy az artyt átsegítsem a következő csatába.
Normálisan kértem hogy segítsen a másik oldalon, erre inkább sérteget és paraszt módjára viselkedik.Tudom hogy nincs jogom eldönteni ki hogy mikor hogyan játszon és mit lőjjön, de a játéka 0 kihatással volt a csata kimenetelére és gondoltam inkább kezdjen egy másikat.

Amúgy sem értem miért a várost lövi ahol ritkább a tiszta célpont és túlerőben is vagyunk.
A várost simán áttolták nélküle is, nagyarányú győzelem lett a vége, nekem egy jó "kövér" kör.
A tettemre nem vagyok büszke, sőt, de már kikivánkozott belőlem egy kis "igazság" osztás.
(Arty-ért meg hát úgysem kár. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az életben nem lesz ebből élvezhető játék amíg zombik is játszhatnak és a wg is a sajtságos üzletpolitikáját erőlteti.

WG jatek...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(spg küldi)