Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Valami ilyesmire. A bukóknál nekem a 6:15-ös még über fasza, a legtöbb ilyen mint neked.
. 16.67%-os túlélési arányom van mára.
. 20% WR-el. Az meg, hogy szinte full low tierbe rak, már csak hab a tortán. De ilyennek is kell lennie, mert a sok nyertes csata után bukni is kell. Ja nem. Olyan, nem igazán van.
. Azért várom már, amikor majd az 50% RNG (+/-25%) másik oldalán is leszek egy kicsit.
. Harci XP-t szerettem volna ma összelapátolni, de a bukó csatánkénti pár százzal elég kevés jött össze.
. A szabad XP-ről me ne is beszéljünk. -
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Dehogy vagyok ideges. Leszarom.
. Ez egy ilyen ballanced game, tudjuk jól. Ilyenkor, amikor ennyire fos, ilyenkor húzom azt az ágat, amit amúgy rühellek, mert unalmas, grind része jön, tré, töltelék tankkal amúgy is. Már úgy is tök mindegy, ez a nap egy kalap szar. Minesen 3 arty oldalanként, Grille, M44, Löfos.
. Kocsiról 4x pattanok (2x hátsójáról is nulla dmg). Ez egy ilyen nap.
. A csapat általában full agyhalott, mindeki kempel, van, hogy a medek ötösével, a másik oldal meg bukik.
.
Utolsó - persze bukó csata is így nézett ki. Ilyen csapattal aztán lehet nyomni.
. Mert hogy azóta volt még 3 bukó meccsem.
.Amúgy érdekes, de az ilyen
lezsírozottbukó csatáknál ha nem használsz goldot, full minden pattan, de még golddal is legtöbbször.. -
-
Baltazár123
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Az 53tp-n sokat idegesített engem, hogy boldog boldogtalan belőtte azt a látszólag nem nagy kilépőt a tornyon. 50tp-vel se sokkal jobb a helyzet, de akkor a prém tank se jobb ebből a szempontból.
Ma például én nyertem, Minszken a kőrakásoknál párbajoztam, mindketten 50tp-vel voltunk. Én háromszor lőttem el azt a 20cm-es kupolát, ő egyszer sem nekem.
Azt azért tudni kell erről, hogy ha megmozdítod a tanktestet, akkor egész brutálisan megnő a szórás. A célkör is, de annál fontosabb a szórás, ami ugye láthatatlan tényező, egészen addig, amíg nem lősz, na akkor látod általában, hogy megy a francba a lövés a szórás miatt
Amúgy is a célkör még teljes becélzásnál is jóval nagyobb, mint a tankon a pont, ahova célzol, ezért a szórás ismerete fontosabb.
Torony forgatásnál is romlik a szórás, de nem annyira. Ezt használtam én ki. Meg se mozdítottam a tankomat, az ellenfél meg ugrált ki-be. Én csak a tornyot mozdítottam, azt is finoman.
Van olyan pro játékos, aki nem is egérrel tüzel ilyenkor, hanem rárakta valamelyik gombra és billentyűzettel is tud lőni. Mert ugye ha az egéren nyomod, akkor lehet, hogy mozdítod az egeret is és azonnal rosszabb a szórásod.
Volt egy időben több illegális mod is, amik nem csak, hogy célra álltak, de a mozgás sebességével előre is céloztak és tették ezt olyan finoman, hogy a célkör és a szórás nem nőtt meg drasztikusan amikor a célzókört mozgatták. Meg még kifinomultabbak is voltak, amik elkezdték a gyenge pontot keresni szín alapján, de ott is olyan finoman mozgatták a célzókört, hogy azonnal tudtak lőni és jó hatásfokkal, ha megtalálták a zöld színű részt.
Már leszedték az ilyen videókat, de voltak fenn érdekes dolgok. T57 heavy egy rohanó könnyű tankot 4 lövéssel kiszed. A gyerek mondja közben, hogy csak nyomva tartja a lövés gombot
más dolga nincs vele. Persze nem EBR volt, azt nem szedné ki ilyen könnyen még illegális moddal se 
-
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Elég egyértelmű hogy a goldspamre hajtanak. Sok 9es elképesztően erős lesz ebben a helyzetben. A Char Futur például sokkal többre lesz képes Frontlineban mint randomban. És igen, a broken Concept 1B és a hulldown dögök ellen esélyük se lesz a nyolcasoknak, ezt nem gondolták át.
-
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Viszont még mindig kezelhetőbb, mint a Leo lövege, plusz APCR az alaplőszere. Közelharcban pedig abszolút életképtelen lényegében bármi ellen, ami nem T95.
Valóban nem kell vele végig snipeolni, mert van sebessége és tornya ahhoz, hogy üldözze a sebzést. Másodvonalas sniper med, ami nagyon durván büntet a hibáidért.
-
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Előbbivel nem teljesen, a Leo alkalmatlan sniperkedésre, viszont jobb közelharcban mint az M4A1.
A Lansenre inkább hasonlít, viszont annál gyengébb tier to tier.
Abban megegyezik mind a három, hogy csak jó kezekben működik. Gyengébb, kevésbé tapasztalt játékos egyikkel se fog tudni jól játszani.
-
Balcsix
senior tag
-
Baltazár123
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Hát igen, még most is néha felb.sz az ideg, pedig már semmiféle statot vagy célt nem tűzök magam elé a játékban, csak szórakozzak, meg van pár tank, amit ki akarok próbálni és ennyi.
Még így is vannak gyötrelmes csaták, főleg, ahol van esély győzni vagy lenne, de vagy az rng vagy a végtelen ostoba csapattársak vagy egyszerűen csak a legminimálisabb koordináció sincs és vesztünk. Értem ezalatt, ha előre megy valaki, várja már meg, amíg a csapattársak tudnak majd büntetni, ha spotol vagy bekap lövést vagy kilövik. Ne egyesével, rohadt élet.
Áh, az fájdalmas, amikor rohanok, de nem érek pozícióba és ezek meg meghalnak.
Mondjuk az rng is egy mocsok és engem nem vígasztal, hogy lehetséges, néha nekem is kedvez, de az, hogy egyszerűen nem lehet normálisan számítani semmire. Lepattanó, low roll, modul sérülés, szinte mindig belerak egy csavart a játék és tényleg dühítő, mert egyébként meg tudnám oldani.
Ugye a WG harsogja, hogy nincs manipuláció, de tessék megnézni megnézni mennyi nagyon alacsony hp-s tank rohangál a csatákban, amiket simán ki kellett volna szedni, de a véletlen éppen low roll adott be. Tudom, csak képzelődök
A mai móka is megvolt. Megvettem a T71DA-t, amit sajnos fájdalmas mértékben nerfeltek és ráadásul ocsmány is lett, ahhoz képest, hogy milyen kis pofás és ügyes tank volt.
Most is lehet használni, tetszik tulajdonképpen, csak ehhez komoly legénység kéne, az meg még nincs. A kamo értéke botrányosan sz.r. Sok mednek jobb van, igaz annyi előny, hogy ez menet közben is megtartja.
Olyan med stílusban használom, mert különben gyorsan halnék.Előre ment egy saját könnyű tank, mondom akkor én már nem megyek, hanem kivárok. Na erre skorpió kitolt a bokorból, csak ráb.szott, mert őt felspotolták és kilőtték, engem szerencsére nem spotoltak
Na amit kaptam tőle csata után. -
Baltazár123
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Skill ebből él, napi 2-3 órákat streamel, meg azon kívül is játszik. Állítólag nem is rosszul él belőle, egyszer mondta, hogy amíg ez így működik, addig ezt csinálja, mert hogy el is mondta, hogy ezt szereti csinálni, tudja is csinálni és több a bevétele, mintha mást csinálna.
Azt nem is tudom, mondta-e valamikor, hogy mi a végzettsége vagy a szakmája, csak annyit, hogy a haditengerészetnél volt, de ahhoz fiatal, hogy katonai nyugdíjas legyen.
Nála simán lemegy napi 50 csata szerintem átlagban, talán több is.
De nézzétek meg az Eviljoe játékost, 250e+ csatája van
Bár állítólag azzal tényleg többen játszanak. -
-
kchryss
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Ja nem is kell törmelék, tank hintáztatásnál is előfordulhat az ilyen. Emlékszem erlenbergen középen a hídnál voltam szemben egy másik heavy-vel, ő előre hátra mozgatta/hintáztatta a tankot és amikor a hinta egy fázisában volt akkor pont annyira emelkedett meg az eleje hogy be tudtam lőni. Mindig kivártam hogy a megfelelő állásba billenjen és akkor lőttem rá. Jó móka volt.

-
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Aki ezt egy ilyen tankon nem fejleszti ki, és nem rak bele nagy csomagokat, az vessen magára..bár az egész ág T8-tól ilyen..Nekem a második skill sor a javítás után abból állt, hogy ilyenek ellen - ha csak részben is - védett legyek. Mert vagy ammo rack, vagy gyújtanak.
Amúgy az az S. Conq ott melletted miafszt csinál?
-
kchryss
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Szeretsz szopni hogy azzal a szarral játszol rankeden? Eleve hülyeség bármelyik TD-vel rankedezni (kivéve yolo bobject) mert gyors mozgásos csaták vannak nagy hellyel a pályán a 10v10 miatt, így azzal az osztállyal és arty-val lehet legkevésbé befolyásolni a csatát. Ha meg még az xp-t is szarul adja mint ahogy írod akkor tényleg nem értem miért játszol vele. Csak magadat szívatod.
Meg lehet nézni milyen tankokkal játszottak akik a ranglista tetején vannak. TD nincs szinte senkinél.
Játékon belül ranked listában rámész a játékos nevére - jobb klikk - Felhasználó szolgálati feljegyzése - Statisztika fül - jobb felsőben rangsorolt 10v10 - infografikák
Megnéztem az első 10 helyezettet, 8-an nem játszottak egyetlen csatát sem TD-vel egy játszott 3-at egy pedig 5-öt ...
Ha meg a Járművek fülön vákasztod ki a 10v10-et akkor konkrétan meg lehet nézni milyen tankokkal játszottak rankeden és milyen teljesítménnyel.

-
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
..ehhez látni kellene mindegyikőtök kombináltját, mert szerintem ott van a lényeg.. Attól még, hogy mész, lősz, nem biztos hogy te kapod a legtöbb xp-t annak ellenére sem, hogy ha azonos dmg-d van, de ezt te épp ugyanúgy tudod.
. A medeknek (is) lehet, hogy több spotja, asszisztja volt, mint neked.. Az assziszt mocskosul meg tudja dobni az xp-t. Nem merem megkockáztatni, hogy így van, de lehet hogy sokszor jobban adja, mintha te sebezted volna le azt a dmg-t..
-
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Borzasztóan önzőek rankeden az emberek, szinte állandóan beflankelnek, vagy otthagynak meghalni. Volt egy meccs Himmelsdorfon, ahol az egész csapat a hegy/halálutca felé ment, egyedül egy 430U indult a vasút felé, kért segítséget, szóval fordultam és mentem vele. Elkezdtem lőni a keresztbe haladókat, fél percre rá odapillantok a térképre... 430U már a heavy vonalat tolja, engem meg otthagyott a Batchatnek meg az EBRnek, had öljenek meg. Egyébként rankeden az első 20 másodpercben már szinte fixen lehet tudni, hogy mi lesz a végkimenetel. Nekem most elég jó sessionom volt, de kb.1 óra egy helyben mozgolódás után feladtam (1 win 1 lose kb végig)
Mondjuk folytattam volna.... csakhogy 140-nel indultam Lakevillen a városba, kukás blindshotból 1870et belémbaszott... fék, escape, kilépés a játékból.
Egy hangot nem adtam ki, pedig legszívesebben kilyukasztottam volna a monitort a billentyűzettel. -
Balcsix
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Én még mielőtt felhúznám magam a játékon el szoktam engedni aznapra. Aztán másnap indul a 0-ról tiszta lappal. Vagy csak szimplán próbálom elfelejteni a rosszabb meneteket, és a szép pillanatokra koncentrálni (néha ilyen is van
).
Muszályból játszani sosem jó, ha az RNG nagyon ellened van éppen, akkor érdemesebb pihentetni kicsit szerintem. -
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Nekem az E50-ig a T6 utáni T7-8 nekem nem működőképes. Nem azt mondom, hogy néha nem az, de legtöbbször nem. Vagy legalább gyorsabb lenne mindkét Panther, és legalább a 240-es alfa kellene a T7-re. A T6 még tetszik is, azt meg is tartottam, aztán a legközelebbi az E50 maradt, meg az M.
-
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Én nem szerettem túlságosan (igaz, fullosan nem is használtam, tervrajzoztam az E 50et mert akkor leárazás volt és gyorsan be akartam húzni a lehető legtöbb tankot), de elvileg jó legénységgel, kajával elég korrekt gép tud lenni. A játékstílusa kb az E 50 és a Panther keveréke, nem lehetsz vele túl agresszív, de nem is kell végig tdzni a meccset.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Valahogy nem értem. Nem tetszik a játék, ennek ellenére játszol vele, és még veszed is a fáradságot kiposztolni.

Hát nem tudom, ha nekem nem tetszik egy játék, akkor nem erőltetem. Van a piacon sok más játék is...
Erre egyetlen egy érvet fogadok el, az pedig az, hogy szeretsz szenvedni, bosszankodni.
-
po1son
addikt
válasz
Swinegod
üzenetére
430u és is7-et nem nevezném meta tanknak, pl leo1-el sokkal jobban lehet darálni biztonságos távolságból és gyorsan lehet pozíciót változtatni, míg a másik kettővel az ellenség szájába kell menni, annyira pontatlan a loveg, lassan száll a lőszer, gyenge átütés alaploszerrel.
A progetto nem rendelkezik brutális dpm-el, a tier10es medek közül neki a legalacsonyabb, ettől független nem rossz, csak sokat kell sakkozni fejben a lövések elosztásával. -
válasz
Swinegod
üzenetére
Az lehet. De egy olyan játékban, ahol csak az n+1 serpenyő tornyos bunker heavy, vagy az "átlőhetetlen vagyok ezért rohanok előre" TD-k közül van lehetőségem választani, akkor számomra ez a tank egy üde színfolt.
Papir, de cserébe gyors.
Szerintem flexibilis. Nyilván nem állok le vele tornyozni, de ha jól ismered a pályákat, akkor mindig akad 2-3 hely, ahonnan lehet aprítani. -
Baltazár123
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
Nálam is a fontossági sorrend vstab elsőnek, aztán jöhet a többi. Ezért se vettem meg a múltkori Battle Passban a spéci improved aiming-et, de aztán most agyalok azon, hogy megvehettem volna, mert többet nem lesz elérhető

A mostaniban a spéci kipufogó rendszer van, azt behúzom mindenképpen. Dez gamez már tesztelte is. -
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Egy hét alatt mentem 153 csatát (ebből tegnap csak kettőt, de a Wr 50% erre ahétre és a WN8 beesett 1456-ra.
. ~20 csatából max 2 sikerül jóra, sima győzelemre álló meccseket bukunk el.
Szal' ismerős. Lehet, hogy 30k user/server felett nem szabadna játszani. Azaz sem kora délután, sem este, max de. 11-től du. 3-ig.
. -
nomic
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
A gond nem az, hogy sebez, az nem érdekel. A probléma a kritikus sebzés. Rárobban a páncélra néhány repesz KÍVÜL, és sérül a lőszer-rekeszem, meghal a lövészem, esetleg kigyullad a tank. Mekkora baromság már. Ez egy jó változtatás, hogy nem átütő repesz nem fog sebezni belső modult/ legénységi tagot. (ma pl. pont a beküldött KV-2 meccsemen TORNYON lőttem a Tigert és kigyulladt... elejtette az ijedtségtől a cigit a parancsnok és meggyulladt valami a tankban vagy mi?)
Abban egyetértünk, hogy közel sem a ez a játék legnagyobb problémája, de legalább egy idegesítő dologgal kevesebb. Persze ez egy elég szép buff pl. a hulldown tankoknak.
-
nomic
aktív tag
-
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Az előbb lőttem Scorpion G-vel Scorpion G-nek úgy kritikust, hogy nulla sebzéssel (elvileg láncot lőttem) simán továbbszáguldott. Nekem ilyenkor azonnal állj van. Minap 3x löttek meg ugyanzzel a tankkal tornyon egymás után sebzéssel úgy, hogy mind a három láncolt.
. Az is érdekes.. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Swinegod
üzenetére
De ha alacsony tierben is idióták vannak, meg állításotok szerint a kevés csatások ott vannak T10-ben is, akkor hol venném észre majd különbséget?

kiderül, én a T7-et sokkal jobban kedvelem, mint az eddigi szinteket, bízom benne, hogy feljebb még jobb lesz….de nem rohanok, ahogy adja.
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Szerintem pont a 279e küldetések nem olyanok. Az obj260-nál még meglehet bármelyik paradicsomnak egy-egy bemákolt csatával (ráadásul ott végig ér a t6-os tank). A 279e-nél viszont viszonylag stabilan kell jól játszani, és sok esetben még úgy is sok múlik a szerencsén.
Szóval ezek a játékosok valószínűleg fizettek érte. -
Baltazár123
őstag
válasz
Swinegod
üzenetére
izé, 10 alkalommal kell megcsinálnom
a bloc 14 küldetés. Olyan tank kéne, ami kevés hp de sokat pattint
, köszönöm urak, kb én is erre gondoltam, hogy a tiger2-e75, azokhoz vagyok a legközelebb, a hatosokat megpróbálom, hátha kemény legények, csak amikor a levegő aranytartalma magas
és hihetetlen mennyiségű arany lőszert ellőnek a játékosok, akkor tényleg valami jó szögbe berakott kemény legény kell, amelyik állja ezt -
-
kchryss
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Elültetted a bogarat a fülembe hogy még a régi verzióval játszott iyouxin, de megnéztem már az újjal csinálta meg a 100%-ot. Páncélja valóban nem tűnik erősnek, a sebességét nerfelték de így se lassú viszont kapott egy csomó HP-t amivel hatékonyan lehet trade-elni.
#222499 diegho
Küldök PÜ-t referal linkkel és bónusz kódokkal. -
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Ha lendületből ment ott a teraszról le (márpedig úgy néz ki) simán fejre állhatott így. Láttam ott már heavy-t megborulni nem egyszer. Én ott inkább jobbról a templom sarkáról szoktam kikukucskálni, mert a teraszon álltalában tumultus van.
. A jobb oldalról meg be szoktak a TD-k, nehezek osonni, sokszor még az arty-t is fel szoktam spotolni az enemytől, ha abban az utcában megáll az egyenes szakaszon valahol. -
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod
üzenetére
Inkább örülj neki, hogy gyorsan szabadulhattál erről a pályáról. Artyval az egyik legrosszabb, amit kaphatsz. Főleg erről az oldalról. Ettől függetlenül a legkönnyebben teljesíthető ág az arty az obj küldetések közül.
Ma meg tegnap tvp-vel toltam t10-ben és végre működött. Élveztem is vele a játékot. Messze nem mentem vele pro szinten, de az eddigiekhez képest a 2,1k feletti átlagsebzés már felüdülés. Azért tud ez is hajmeresztő dolgokat művelni ghost shell meg mellélövés címén. Egy kunzepanzerről sikerült két tárból négyszer pattanni és egy criticalt lőni. Csak néztem, hogy ez most megint mi?
A Chimera küldetéseken egész gyorsan végigszaladtam a két nap alatt. Az utolsó előtti három már korábban megvolt. Még egy hiányzik: a sniper küldetés. Arra viszont nem igazán tudom mit kéne vinni, mert ebben a brancsban nincs normális arty, a bc 10-es arty meg nincs még meg, és ahogy eddig láttam azzal 2k sebzést kiosztani nem annyira könnyű. Tök durva, hogy ezt a küldetést egy USA/orosz ágon milyen röhögve meg lehet csinálni arty-val. -
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Gondolom a középső, két épület közti teraszról jött le, csak nem egyenesen, hanem oldalazva, és az azért elég magasan van ahhoz, hogy simán fejre álljon. Vagy ha arra gondolsz, hogyan lőtt meg az arty, arra meg a tippem az, hogy a K1-ben ott az arty (szinte mindig megy oda arty (is), a T28 meg felspottolt.
. Vagy mit kell nézni? -
Geller72
veterán
válasz
Swinegod
üzenetére
Ugye ott van kapásból az RNG, ami ilyenkor szól bele abba, hogy te kit ütsz be és téged ki fog, mondjuk ugyanott.
"Páncélátütés RNG
A lövedékek kijelzett páncélátütési értékei átlagos értékek. A valódi átütési értékek véletlenszerűek és az átlagérték ±25%-os szórásában vannak. A pontos érték kiszámítása becsapódáskor történik, minden egyes kilőtt lövedék számára külön-külön." -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Swinegod
üzenetére
Ja, csak neked nem egy-egy tankkal vagy bizonyos helyzetekkel van mondjuk bajod, hanem az alapvető mechanikákkal, az rng-vel, játékosokkal, most mára pályákkal is, szóval kívülállóként tök egyértelmű, hogy nem tetszik a játék, aztán mégis tolod.
Erre mondják a Dark Souls-on edződött játékosok, hogy git gud or get lost.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. A csapat általában full agyhalott, mindeki kempel, van, hogy a medek ötösével, a másik oldal meg bukik.