- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #189893 üzenetére
Kicsit sokalltam, hogy 84 csata kellett volna az 1400 ponthoz aztán eszembe jutott, hogy 10 csatát a ruszki szerveren mentem. Szóval 74 kellett az 1400 ponthoz. 47 győzelemért járó serlegem volt, vagyis 63% győzelmi arány.
Ma egyébként 2 csatát is megnyertem úgy hogy 3-an szarrá fókuszoltak az egész pályán, simán elsőként értem volna célba, de meghaltam volna még a célba érkezés előtt. Ezért még az előtt a rész előtt ahol át lehet ugrani az ellenfél pályájára megálltam egy biztonságos helyen 20 hp-val és egy retardált ellenfél mindkét esetben képes volt ottmaradni velem. Ráadásul mindkétszer egy full hp-s hülye maradt ott. Vagyis 20 hp-mal amivel gyakorlatilag már semmit sem tudtam volna csinálni kiszedtem egy full hp-s tankot a játékból, a két hp-s társam meg simán ledarálta azt a kettőt akiket én megszedegettem a futam alatt.
Az 1400 felével kész vagyok a ruszki szerveren is, de már baromira unom. Jó lesz ha meglesz az 1400 ott is és elég lesz csak naponta 5-5 futamot mennem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #189893 üzenetére
Gratulálok! Reggel direkt felkeltem kicsit korábban, hogy még egy 5-ös sorozatot letoljak. Ezzel is csak 1030 pontig jutottam, de fura volt, mert 6:00 után ért véget az utolsó és nem volt nullázva az összpontszám. Persze az is lehet, hogy csak nem frissült még akkor. Ha esetleg vki bent van játékban ránézhetne, hogy nullázódott-e az egyéni pontszám?
Ezek szerint, ha végig ér vki az 1400 pontig, akkor újra indul a számítás és így lehet elérni az összes töredéket a parancsnokokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield 6
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest