Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz kchryss #189893 üzenetére

Kicsit sokalltam, hogy 84 csata kellett volna az 1400 ponthoz aztán eszembe jutott, hogy 10 csatát a ruszki szerveren mentem. Szóval 74 kellett az 1400 ponthoz. 47 győzelemért járó serlegem volt, vagyis 63% győzelmi arány.

Ma egyébként 2 csatát is megnyertem úgy hogy 3-an szarrá fókuszoltak az egész pályán, simán elsőként értem volna célba, de meghaltam volna még a célba érkezés előtt. Ezért még az előtt a rész előtt ahol át lehet ugrani az ellenfél pályájára megálltam egy biztonságos helyen 20 hp-val és egy retardált ellenfél mindkét esetben képes volt ottmaradni velem. Ráadásul mindkétszer egy full hp-s hülye maradt ott. Vagyis 20 hp-mal amivel gyakorlatilag már semmit sem tudtam volna csinálni kiszedtem egy full hp-s tankot a játékból, a két hp-s társam meg simán ledarálta azt a kettőt akiket én megszedegettem a futam alatt. :D

Az 1400 felével kész vagyok a ruszki szerveren is, de már baromira unom. Jó lesz ha meglesz az 1400 ott is és elég lesz csak naponta 5-5 futamot mennem.

• jano_77

nagyúr

válasz kchryss #189893 üzenetére

Gratulálok! Reggel direkt felkeltem kicsit korábban, hogy még egy 5-ös sorozatot letoljak. Ezzel is csak 1030 pontig jutottam, de fura volt, mert 6:00 után ért véget az utolsó és nem volt nullázva az összpontszám. Persze az is lehet, hogy csak nem frissült még akkor. Ha esetleg vki bent van játékban ránézhetne, hogy nullázódott-e az egyéni pontszám?
    Ezek szerint, ha végig ér vki az 1400 pontig, akkor újra indul a számítás és így lehet elérni az összes töredéket a parancsnokokhoz?

Új hozzászólás Aktív témák