- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
adatfalo #9179 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
ha csak annyit szeretnél, hogy dinamikusan megjelenjenek a legújabb cikkek amiket a WP-ben létrehozol
RSS feedből tölti fel a szkript (cron jobbal) az adatbázist, a fotók linkjei, a cikk linkje, illetve egy rövid szöveg kerül bele. Ezekből generálok jelenleg tartalmat, FB-szerűen görgetős oldalt létrehozva: [link] . Ez volt az eredeti tervem, de most már változtatnék rajta. (Sokkal) több tartalmat szeretnék a kezdőlapra kitenni, ehhez néztem a korábban linkelt sablont is: [link]. A HTML-es "építkezéssel" már egészen megbarátkoztam, viszont oda nincsenek számomra tetszetős sablonok, csak WP alá találtam olyat, ami tetszene. Ezért szeretnék utánajárni, ez megoldható-e.Tehát kb. így nézne ki:
Oldal betöltésekor lekérdezés az adatbázisból, mondjuk az első 30 cikk adatai (nem tudom, mennyi és milyen felosztásban férne majd el jól, SEO-szeretően stb.). Ennek a 30 cikknek az adatait (fotók, szövegek) szeretném átadni egy másik szkriptnek, ami feltölti az oldalt, majd megjeleníti. Aztán aloldalnál megint. És így tovább.Ez lenne a cél.
Köszönöm, ha tudtok tanácsot adni. (Azt is elfogadom, ha azt mondjátok, ez nem erre való.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest