- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vic999
csendes tag
A Page Insights sem minden, mert attól függetlenül, hogy nincs 99 pontod, még lehet nagyon jó gyors és optimalizált weboldalad. Egy Wordpresses oldalnál nagyon nehéz elérni (közel) maximális pontszámot, mert sokszor vagy a design vagy pedig rosszabb esetben a funkcionalitás rovására megy.
Mindenesetre a Swift Performance-szel már voltak jó és rossz tapasztalataim is, abszolút oldalfüggő, hogy melyiken működik megfelelően. Én ha biztosra akarok menni, akkor inkább a Wp Rocket-ot szoktam megvásárolásra ajánlani, azzal még sosem nyúltam mellé.
szerk: ha már itt tartunk. valaki nem ismer olyan weboldalt, szoftvert vagy bármit, amivel egy egész oldalt ki lehet menteni PDF-ben / Word dokumentumban? A Chrome beépített kiegészítőit próbáltam, de olyanra lenne szükségem, ami minden egyes szöveget kiment minden aloldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingatlanos topic!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest