Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Szia!
Vagy pluginnal, pl: Product Input Fields for WooCommerce és társai.
Vagy kóddal, ez egy példa, functions.php-ba kell betenni és személyre szabni:// Egyedi mezők hozzáadása a termék oldalraadd_action('woocommerce_before_add_to_cart_button', 'custom_product_fields', 10);function custom_product_fields() {echo '<div class="custom-fields">';echo '<input type="text" name="custom_field_1" placeholder="Custom Field 1">';echo '<input type="text" name="custom_field_2" placeholder="Custom Field 2">';echo '</div>';}// Az egyedi mezők értékeinek mentéseadd_filter('woocommerce_add_cart_item_data', 'save_custom_fields', 10, 2);function save_custom_fields($cart_item_data, $product_id) {if(isset($_POST['custom_field_1'])) {$cart_item_data['custom_field_1'] = sanitize_text_field($_POST['custom_field_1']);}if(isset($_POST['custom_field_2'])) {$cart_item_data['custom_field_2'] = sanitize_text_field($_POST['custom_field_2']);}return $cart_item_data;}// Az egyedi mezők megjelenítése a kosárban és a pénztárnáladd_filter('woocommerce_get_item_data', 'display_custom_fields', 10, 2);function display_custom_fields($item_data, $cart_item) {if(array_key_exists('custom_field_1', $cart_item)) {$item_data[] = array('name' => 'Custom Field 1','value' => $cart_item['custom_field_1']);}if(array_key_exists('custom_field_2', $cart_item)) {$item_data[] = array('name' => 'Custom Field 2','value' => $cart_item['custom_field_2']);}return $item_data;}// Az egyedi mezők hozzáadása az e-mail értesítésekhezadd_action('woocommerce_checkout_create_order_line_item', 'custom_fields_in_order_emails', 10, 4);function custom_fields_in_order_emails($item, $cart_item_key, $values, $order) {if(array_key_exists('custom_field_1', $values)) {$item->add_meta_data('Custom Field 1', $values['custom_field_1']);}if(array_key_exists('custom_field_2', $values)) {$item->add_meta_data('Custom Field 2', $values['custom_field_2']);}}
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPad topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest