- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvánGábor
csendes tag
Most már nem látom a Szerkesztés gombot a hozzászólásomon, nem tudom frissíteni. Baj, ha külön-külön válaszolok?
A táblázat helyett próbálkoztam a Formidable Forms űrlappal is, egészen jól nézett ki, csak éppen azt nem tudtam beállítani, hogy a beírt szavak megjelenjenek a honlapon.
Beállítások a következők voltak:
100%-ra állítottam a mezőt, mellé húztam még egyet,
a margint 0-ra állítottam,
megjelöltem mindkettőt és alatta 4-5-ször belillesztettem, ezzel táblázat-szerű lett az egész,
a bal legfelső label-jének megadtam, hogy "Fordítást kérek", a jobb legfelsőnek meg "Fordítás"
a többinek nem adtam meg labelt, ettől teljesen úgy néz ki, ahogy akarom, mintha a legfelső label az egész oszlopra vonatkozna.
Így küllemre tökéletes lett, csak éppen azt nem tudom beállítani, hogy a beírt szó meg is maradjon a szövegmezőben. Eltűnik és átjön nekem üzenetként.
Erre tudsz valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest