- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Az miért jobb ha akkor frissíted amikor már véglegesen készen vagy és akkor hullik szét?
Mert amíg nem 100-as minden szkriptem (és még nem azok), nem tudhatom, hogy nem-e a kódjaimban volt valami hiba. Viszont ha már rendben van minden szkriptem (amik persze sosem lehetnek talán tökéletesek, viszont most biztosan tudom még, hogy nincsenek készen), és utána frissítek, és akkor jön a széthullás, már könnyebb az okát megtalálnom. Legalábbis így gondolkodom.De köszönöm a tippet a frissítés érkezése utáni pár nap várakozási időre, megfogadom.
Neked is köszönöm a választ, CharlieDrop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest