Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Írok privát

(#6915) Taci: Sajnos jelenleg teljes és totális időhiánnyal küszködöm, így mentorálni semmiképp sem tudnék, de ettől eltekintve nyitott vagyok bármire, akár az oldalon keresztül is. Már kaptam 3 megkeresést, lennének, akik szívesen írnának, mások melókba tudnának beszállni, én pedig minden ilyesminek örülök, mert egyrészt ez hasznos a köznek is, másrészt pedig a jelentkezők is profitálhatnak belőle valamilyen formában. Ha kikristályosodik valami közös ötlet vagy akár együttműködés, akkor szívesen biztosítok neki platformot az oldalon keresztül is. Sok ötletem volt korábban, terveztem oktatóanyagok és egy ilyen többszintes WP tanfolyam létrehozását is, de jelen ütemben sosem leszek kész velük, főleg ha még írni sincs időm, ami az egész alapja lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple MacBook
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest