- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Hátha van tapasztalatok ezzel:
Még mindig lokálban tesztelgetek, tanulok, DesktopServer-en fut a WordPress.
Most eljutottam oda, hogy szerver oldalon kellene PHP szkriptet futtatnom bizonyos rendszerességgel. Megtaláltam, cron job-okkal lehet ezt megoldani. Tök jó.De mivel nem tudom, hogyan lehet ezt lokálban, regisztráltam egy ingyenes WP hostingra, a 000webhost-ra, mivel ott találtam egyedül ingyenesen kipróbálható módot a cron job-okra is. Viszont ott bármit is állítok be, egyszerűen nem fut le. És a fórumbejegyezéseik alapján talán a rendszer a ludas. De nem lehetek biztos, sosem használtam még ezeket (cron job), szóval nem tudhatom igazán, lehet, én rontom el. (Bár csak meg kell adni a futtatandó php fájlt, és hogy milyen időközönként, szóval annyira nem könnyű elrontani.
)
Na de amiért írok. Mivel addig nem bérelnék tárhelyet, amíg nem működik minden úgy, ahogy kell, muszáj vagyok lokálban maradni. Viszont a cron job-okat is tesztelnem kell. Van erre lehetőség lokálban is? Egyelőre ezt a lehetőséget találtam: [link]
Az adatbázist akarnám bizonyos rendszerességgel automatikus frissíteni, ehhez kellene a szerver oldali szkriptek futtatása bizonyos időközönként. Ehhez pedig a cron, ha minden igaz. Webszolgáltatóknál jelen van, viszont lokálban szeretnék mindent letesztelni előbb.
Ti hogyan oldjátok/oldottátok ezt meg? Meg lehet egyáltalán?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest