- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Akkor lehet megveszem ha valós, ezzel még nem buknék sokat, ha mégse jönne be az elképzelés (és mégis teljes értékű, nem demó, trial, vagy egyéb csökkentett verzió), bár akkor is furcsa Lifetime licence $31-ért, mikor a hivatalos oldalon $249.
Ja, az IIS-t észrevettem hogy szívás
(bár a mysql beszerzése problémásabb volt nekem, mint az IIS), aztán rátaláltam és megoldottam az XAMPP-al, az megcsinált mindent és működik. De holnap a munkahelyi gépen lehet ránézek a Local-ra is majd.
Gutenbergről amit láttam, ott kétszer annyi 1 csillagos értékelés volt, mint a többi négynél összesen. A többit nem ismerem, és bár ahogy olvasom, a Divinél is vannak hibák, a videón látott, elemek egyszerű méretezése és pozicionálása nekem így kezdőként tetszik. És ahogy nézem, ha az alap dolgokon kívül mást is szeretne valaki, akkor máris minden elég szépen fizetős minden, tehát előbb-utóbb belefutnék a vásárlásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest