- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem ismerek olyan hazai szolgáltatót ahol ennyire a WP-re építenek, elvileg ISP és közvetlenül alatta kellene legyen normális felhős szolgáltatónk.
Igazából azt nehéz látatlanban megítélni, hogy az SG RAM cache mennyit jelent, összehasonlítva egy cache pluginnal ami szintén RAMot használ lemez helyett.
Az sem mindegy szerintem, hogy a cache bizonyos tartalmakhoz ok, de a perszonalizált tartalomhoz (pl.: hirdetések amiből a pénz jön) valószínűleg XHR callback-el jönnek le, még ha azok CDN-ről jönnek is ott mindig egy kis plusz késleltetés.
Tehát a teljes képet nézve nem biztos, hogy mindig ugyanaz a szolgáltató lesz a legjobb. Ha jó helyen tájékozódtam az SG, pl multisite telepítésekhez annyira még nem jó.
Nekem is 45-50ms körül hozott a traceroute az Amsterdam, NL szerverükre, de volt egy elég furcsa 1000-1500ms akadás 6-7 között.
Remélhetőleg hallunk még a kollégáról, és akkor legalább lesz több tapasztalat bárhová is mentek át
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest