Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Én nem ajánlanám, nekem nagyon sok rossz tapasztalatom van velük... Csak egy tesztoldalt akartunk rajta létrehozni, hogy meg tudjuk mutatni a megrendelőnek az elképzeléseinket, de sajna többet volt elérhetetlen az oldal, mint elérhető. Többször írtam a supportnak is, mivel ingyenes fiók volt, így 2-3 nap válaszidő volt, de kb mindig azt mondták, hogy épp nagy DDoS támadást kaptak, és azért nem megy... Ez volt olyan, hogy egy héten 3x is...
Azért, hogy ON is legyek:
Én meg direkt WP-re őket hallottam jó választásnak: WPNode.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android dual SIM okostelefonok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest